politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор: Offline 
Дата:   11.06.04 13:26

Факт. По брой съобщения и посещаемост този форум е вече по-популярен от над 90% от форумите в дирника. А след като вече сме в топ 10%, а може би и в топ 5%, нещата стават доста интересни, защото имаме добра чуваемост. Продължавайте да пускате линкове във всички форуми.

http://dirt.dolubkp.com/f/read.php?f=9&i=209&t=209&v=f

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   11.06.04 19:42

Че как няма да е посещаем - хората си умират да гледат сеир. Аз си го ползвам точно като вестник - нещо като "Стършел", примерно, само че доста по-оригинално. Идеално за прочитане със сутрешното кафе хохохо.
Е, както и да е, ти продължавай да си се надяваш, че някой друг, освен другото шизо Оро, влиза тук с някаква по-различна цел

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   11.06.04 23:47

Влязъл си през дебело прокси. От какво ти пука, а?
Да признаеш, че ти и хакера ползвате една и съща регистрация 3647, което в достатъчна степен доказва, че сте едно и също нещо. За това има и други улики. Кой е шизо също вече е ясно. Я кажи кой те научи да говориш с тези цинизми - явно от малък си ги научил, защото ти идва отвътре и мислиш по този начин.

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004