politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор:  
Дата:   12.06.04 12:06

Това се появява на монитора на б/ч/д Оро, когато се опита да пусне една тема в който и да било от Клубовете. И достъпа е забранен.

Какво удобно оправдание, а?

Когато почнаха издевателствата на мутрата "хакер" открих, че имало Наказателен Кодекс за КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и го пуснах в няколко клуба без нито дума мой коментар.....За 0 време НК бе изтрит и заличен. Тогава го пуснах и в клуб "Право" - нали такава е тематиката му.
"Мод" абеТОР - задръстен селянин от номенклатурата го затри моментално,
Пуснах го отново и всеки път той го триеше като "ерес" и.....накрая ме банна изобщо от този клуб с обяснението:
"Причина за забраната : Системен спам"
Тогава пуснах тема с въпрос към всички "юристи" в клуба "Каква е дефиницията на спам? Може ли един НК да бъде наречен "спам" в юридическия клуб "Право" и абеТОР не можа да даде никакъв сносен отговор. В последствие тъпата селска тиква измисли да ме преследва във всички клубове като разпространяваше неистово зловонната клевета че съм......"педофил"....??????
Много са свинщините които се вършеха и се вършат в Клубовете както от юзъри така и от "моди" и това ще продължава докато не се въведе ред и почтенност.
Колко лесно е за един мод да банне всеки, когото не харесва с обяснението "пише спам"........

А сега отново част от моите предложения за излизането от "джунглата на диктатурата на Простака":

[yellow] 1.Необходим е прост, ясен и конкретен Регламент.
Правата и задълженията на юзърите
Правата и задълженията на модите
Правата и задълженията на Админите.

Без Регламент за отговорностите на моди и админи - няма демокрация а Диктатура.

2. Трябва да има ясен регламент - Що е "спам" за да не се злоупотребява с това понятие.
3. Основното усилие на моди и админи трябва да бъде в превръщането на Клубовете във Форум за размяна на мнения а не за отменяне на чужди мнения и лични нападки. Безброй пъти пусках /и бях трит като побъркан и луд/ "Златното правило" което гласеше [/yellow]
"Изказвай винаги САМО мнение по нечие мнение и НИКОГА относно неговия автор, защото си нямаш понятие какъв човек се крие зад този и онзи ник. Може би някой който е многократно по-умен и мъдър от тебе!"
[yellow]Това простичко правило тъй и не можа да се внедри в съзнанието на безброй разпасани юзъри, моди и админи.......
4. При нарушаването на Регламента ПРЕДЛАГАМ на нарушителя да се дава "жълт картон" и после "червен картон" или както бе предложено "черни точки" НО ТОВА ТРЯБВА ДА СТАВА ПУБЛИЧНО А НЕ НА БЕЛЕЖКИ . ЗА ДА МОГАТ ВСИЧКИ ДА СИ ИЗВАДЯТ ПОУКА КАКВО ГИ ЧАКА АКО НЕ СИ КОНТРОЛИРАТ УМА...... [/yellow]

А сега отново моят ПроектоРегламент, който пусках и бе трит от всички клубове десетки пъти /като "спам/.....ако не и стотици пъти за последните години.....

Проекто-регламент

Преди още да пропишеш в този клуб се снабди с кирилица и пиши на родната си азбука. Днес това стана най-лесно достъпно за всички българи по света.

1. Мисли позитивно! Упражнявай самонаблюдение – не е казано, че всичко, което мине през главата ти трябва да се появи на мониторите на хората по света!
2. Не прави на другите това, което мразиш да ти правят! Прави на другите това, което обичаш да ти правят./ Тук не са включени садо-мазохистите и от тоя сорт./
3. Пиши единствено, когато наистина имаш какво да кажеш, питаш или споделиш и обсъдиш! А не винаги, когато ти е тъпо и скучно. Ако си кисел/а или ядосан/а иди и се накрещи на един мач или направи екскурзия в планината. Уважавай читателите!
4. Изказвай мнения само по мнения, а никога за автора им. Пиши за написаното, а не за написалият го. Защото, когато се заловиш да съдиш
един непознат човек и категоризираш един автор – единственото, което ще се получи на практика е да се изложиш пред света със своето собствено виждане, личност и крайно субективно отношение и начин на мислене. Какъв е на практика автора – си остава загадка за теб.
5. Никога не се залепвай за някого и не го преследвай според идеята:
“Каквото и да кажеш ще го нападна, подиграя, оборя и отхвърля!” Нито
си захващай да създаваш негативен имидж на когото и да било оплювайки го систематически. Не ставай кърлеж-пиявица !
6. Никога не забравяй, че виртуалното пространство не може да се обсебва и става собственост! То принадлежи на всички. Изявявай се и остави и другите да се изявяват. Не им пречи по никой начин! Може би 3 теми на стр. са достатъчна изява – за да не ставаш досаден на всички.
7. Бъди оригинален, бъди себе си, но винаги показвай най-доброто а не най-лошото в теб. Нета е място за разтоварване, но нима интелекта е нещо от което трябва да се разтоварваме, защото ни тежи ?
8. Когато ти хрумне да започнеш ожесточен спор с някого и видиш, че той/тя нямат същото желание, вместо да го атакуваш и провокираш и предизвикваш и вбесяваш, за да ти отговори на всяка цена ПОМНИ, че едно от демократичните права на всеки юзър е да избира с кого иска да разговаря или не.


"По-добре е да запалиш една клечка кибрит в мрака отколкото само да го проклинаш....."
китайска мъдрост

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   12.06.04 23:51

Един основен и много важен момент е:

ЗАЧИТАНЕТО НАДПИСА НА КЛУБА В КОЙТО ЩЕ ПИШЕШ ! ТЕМАТИКАТА НА КЛУБА !!!
За пример ще дам отново клуб "Психоанализа и психотерапия" - един клуб с твърде специфично заглавия. Но освен заглавието няма нито една дума от това, което пишат ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ КЛУБ която да напомня с каквото и да било за......Психоанализа. Това си е една селска кръчма и нищо повече !!! Тук влизат хора за помощ и получават.....подигравки. Клубът е включен в категорията "Взаимопомощ" ??? Ха-ха-хааааааа

Друг пример: Клуб Беинса !!!
В този клуб се предполага, че ще пишат дъновисти и хора от Бялото Братство.
На практика пише само един оЛИГЛЬОфрен - психопат - др. Муле от номенклатурата. Той задръства клуба от години със своите малоумни софизми и дръндословици с единствената мисъл и цел - НИКОЙ ОТ БЯЛОТО БРАТСТВО ДА НЕ ПИШЕ ТАМ. Той е "борец против привържениците на Дънов"
Др.Муле с типична за червените наглост е обсебил тотално клуба и го е превърнал в своя АБСОЛЮТНА СОБСТВЕНОСТ. Него хакера не пипа, защото др. Муле му плаща за това и са от номенклатурата и двамата.
А това е гавра с името на святия българин прочул се по света.

Друг клуб е клуб "Йога"
Дълго време в него се подвизаваше един "Black wolf" .....не зная дали продължава още....който не е нито йога нито има други интереси в областта - ОСВЕН ДА СЕ ГАВРИ С ТОВА УЧЕНИЕ, ДА ГО OТРИЧА И ПОДИГРАВА НЕГОВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.

Има много клубове с ясни заглавия и тематика КОИТО СА АТАКУВАНИ И ОБСЕБЕНИ ОТ НАВЛЕЦИ, КОИТО НЕ САМО ЧЕ НЯМАТ ИНТЕРЕСИ В ОБЛАСТА НА ТЕМАТИКАТА НО......НАПРОТИВ - ВЛИЗАТ ЕДИНСТВЕНО, ЗА ДА РУШАТ И ПРЕЧАТ НА ФЕНОВЕТЕ В ОБЛАСТА ДА КОМУНИЗИРАТ СПОКОЙНО.

Ако се прави Регламент едно от основните положения трябва да бъде - ВЪВ ВСЕКИ КЛУБ ДА ВЛИЗАТ САМО ФЕНОВЕ НА ТЕМАТИКАТА........ НАВЛЕЦИТЕ ДА СЕ ГОНЯТ И ТРИЯТ. "За всеки влак си има пътници" Щом не те интересува един клуб - НЕ ВЛИЗАЙ В НЕГО И НЕ ПИШИ !!!

В живота напр. ако не те интересува това, което се продава в една аптека - не влизаш да им събаряш рафтовете с лекарства и да пречиш на бизнеса им - защото ще те арестуват и има наказания за това. Защо в Дир-а да не е така?

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004