politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор:  
Дата:   29.05.07 03:47

Този единствен по рода си клуб за разпространение на духовните принципи и същност на Йога бе обсебен от банда първосигнални пубери и атеистчета-материалисти и задръстени тикви, които дълго не разрешаваха да се пише и говори в клуба нито за Бог, нито за Просветлението, нито за основната същност и крайна цел на Йога - СебеРеализацията. Думата "гуру" в този клуб се посреща с омраза и подигравки. Най-нагъл и проклет е юзъра Dirt Vader,
който като обсебен от бяс напада и оплюва и отрича всичко духовно и всякакви учители. Всеки можело сам да открие и постигне "хармонията със света"..... Нещо, което няма нищо общо с Йога. Един бивш ветеринарен фелдшер от Ловеч нарекъл се "хуанджи" доста драпа и рева да го направят мод. И накрая мъдеядеца Киро /който бе описал в един клуб как си заклал прасето и накиснал мъдете му в саламура и си ги изял сладко/ пишман админ
и тъп като гъз простак му даде пагон на тоя фелдшер и....той се насра. Привлече едно запъртъче, който бе мод на клуб "Вампири" за помощник и двамата направиха от клуб Йога "Ловешка механа Йога" където можеш да пишеш всякакви идиотщини, но не по същество за Йога и крайната и Цел.
Оро почна да ги изобличава за инфантилното им поведение и за това, че не триеха своят хавер Dirt Vader, който нахълтваше във всяка тема на Оро и почваше да плюе и пърди и прави интриги, защото Оро говореше за своя Учител Прем Рават - световно признат по света и награждаван с безброй награди за дейноста си. И новоизпечените пичлемета-моди усетили силата на пагончето почнаха да гонят не навлека а Оро. Заключваха му теми като "Йога? Що е то?", "Гуру? Що е то?", "Най-великият български йога" и др.
които бяха 100% по тематиката на клуба, а някои бяха просто линкове към
Vikipedia без коментар изобщо. Настъпи пълна анархия. Оро получи няколко пъти бан. И последния път бе за 2 седмици и този бан трябваше да се вдигне на 23 май. Ядец. Нищо не бе вдигнато и Алекс един достопочтен юзър, който правеше четки на модите и призоваваше за това да бъдат уважавани те се застъпи за Оро и спазване на правилника в клуба. Вампирчето-мод се държа нагло и вулгарно не признавайки никакви Правилници и никакви задължения да служи на юзърите в клуба. Бе станал Диктатор и Узурпатор. Съвсем по комунистически.

Оро, както може да прочетете назад в годините е гонен и преследван из клубовете и хакван и клониран и трит и банван.... ЗАЩОТО СЕ БОРИ с/у ПРОСТОТИЯТА И САМОВЛАСТИЕТО НА МОДИ И АДМИНИ и с/у АНАРХИЯТА, КОЯТО ЦАРИ НАВСЯКЪДЕ ДО БЕЗУМИЕ.

Оро в своя живот не е напсувал ни човек, ни куче, ни котка, ни дърво ни цвете, но бе обявен, че си служел с попържни и псувни...... от тъпите първосигнални лумпени-интригантчета и комплексарчета из дирника. И бе обявен за "спамаджия №1" в клубовете.....


Ако все повече хора започнат да се обявяват и опълчват с/у простотията и своеволията на моди и админи из дирника може да се получи някаква промяна и да бъдат принудени отговорните за хаоса и анархията да си променят настройката и да почнат да се грижат за спазването на правилниците и установяването на едно по-високо ниво на общуване. И взаимоуважение.


вмчк ОроОтговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   29.05.07 04:19

Ето част от дебатите от снощи в клуб Йога:
/пускам ги тук да се съхранят, защото мърдераторите трият систематически тази тема в клуба/

Тоя е с пагонче на мод
Неограничен от срокове Бан на юзър [re: Solemn*Dirge]
Автор Solemn*Dirge (славний*V*)
Публикувано 28.05.07 22:12

Юзърът/ите "Eternity..." и "1+1=3" бе/бяха, баннати по ник и айпи, защото:
1. Се държат неприлично спрямо клуба и съфорумниците си и
2. Ползват един и същи айпи адрес, като по този начин изглежда са една и съща личност, която вреди на клуба.
3. Почти става ясно, че това е юзърът Awaken, който все още не е измил "черното си петно" от списъка и се счита бана му за продължен за неограничено откъм уточняване време. С горните му два бана (при всяка вероятност това е той, все пак) банът му вече ще се регулира само и единствено от решението на модераторите и Awaken става напълно нелегален и pesona nongrata за този клуб.

При други обстоятелства, модераторите биха били по-снизходителни към потребители, които нямат съзнателен контрол над действията си и биха толерирали тяхното израстване. Но само Бог дава безкрайно много шансове на децата си, ние модераторите още не сме Бог и отсъждаме по човешкият съд, горното решение.

Това решене за момента е дело само на модератора Coorhagen Willendorf.

=====================

Тема Re: Неограничен от срокове Бан на юзър [re: Solemn*Dirge]
Автор vitaminko (новак)
Публикувано 28.05.07 23:01

Интересно, какви мерки се предвиждат за неспазване на правилника от страна на модераторите. Защото е повече от очевидно, че ти не го СПАЗВАШ! Неограничен от срокове бан няма във правилника, освен във собственото ти въображение.

Ти въобще четеш ли го този правилник?

=====================

Тема Re: Ехо, модератори, къде сте:-))) [re: Coorhagen*Willendorf]
Автор Aлekc (ПроГностик)
Публикувано 28.05.07 23:09

Все пак е желателно да се държите за в бъдеще като нормални и порядъчни администратори, като "слуги на народа" ("слуга", "служител" на английски е "министър"), а не като някакви мъдри чорбаджии на сайта...

Правилникът важи за вас не по-малко отколкото за нас.

Банът на Оро ТРЯБВАШЕ да бъде снет според правилника на 23 май.

Но не беше снет.

А сега, след дъжд качулка, когато Оро и при бан си прави каквото пожелае, е смешно да се шправите на всемъдри и всемогъщи.

Кога най-сетне всички ще проумеят простата истина, че Дир.бг в края на краищата е една машина за пари, а не място за избиване на комплекси на един или друг негов администратор.

Поради това е крайно неуместно един модератор да твърди, че ни гледал сеира.

Той е тук за да ни обслужва, да съдейства тази машина за пари, наречена Дир.бг да работи перфектно и потребителите на нейните услуги да се увеличават все повече, а не да ни раздава акъл и оценки.

Наистина лично ти си ми много симпатичен, но в началото се държеше като съвестен и коректен администратор, а сега предпочиташ да се държиш като виртуално божество!

Какво пък е това твое "модераторско право на вето"?

Ти имаш само едно право - да спазваш правилника, който НИЕ сме ти гласували.

А там ясно е казано кога, за какви провинения и как се налага бан.

Затова докато модераторите не снемат първият бан на Оро - да речем дори само за час, и не се извинят за забавянето на снемането му, те нямат нито морално, нито каквото и да е друго право да му налагат нов бан.

Разбирам, че ти НЕ МОЖЕШ да снемеш бана на Оро, дори и да искаш, защото той е поставен не от теб, а от Хуанджи.

И че под "Ние сме тук" в случая се разбира "Аз вече съм тук", защото очевидно Хуанджи все още го няма.

Ние не можем да умрем, защото просто никога не сме се раждали.

=================

Тема Re: Ехо, модератори, къде сте:-))) [re: Aлekc]
Автор Coorhagen*Willendorf (Praise)
Публикувано 28.05.07 23:24

Аз и преди бях тук. Но както ти отбеляза, не съм компетентен в тази ситуация да раздавам отменяне на банове.

Модераторите обслужват форума. Модераторите не са слуги на форума.
Слуги имат господарите. Нито вие, нито ние сме слуги.

Модераторите, както и потребителите имат и друг живот освен форумния.
Ние не сме тук на работа, както и вие не сте.
Модераторите просто опазват мира.
Такъв има, като махнем твоето полузаяждане.

Ауейкън се дискредитира по много наични и много пъти.
Форумът и потребителите печелят от съкращаването на процедурата.
Щом това е за благото на форума, то то се прави.

Бях свестен, защото смятах че колкото повече говоря, толкова повече ще съм разбиран.
Сега смятам, че колкото повече говоря, размивам нещата и не спазвам интересите на клуба.
Ауейкън си заслужи всичките банове по всички възможни начини, както и неотмененият бан.

Още нещо. Аз не съм се кандидатирал за модератор, за да обслужвам някого различен от моята съвест. Всеки отговаря пред един вътрешен Висш Администратор и аз съм напълно чист пред него.

П.С. модераторското право на вето, е тогава когато един модератор не е съгласен с другия, но онова което иска да направи е в неговите права и възможности и го прави.
Тоест Хуанджи може да иска Ауейкън да не бъде банван повече, но аз да искам. По този начин аз мога да го банвам колкото пъти си искам, защото съм модератор, колкото е другият модератор.
Разбира се и двамата трябва да имаме причини за своите намерения, с които да ги подкрепим.

===========================

Тема Re: Неограничен от срокове Бан на юзър [re: vitaminko]
Автор Coorhagen*Willendorf (Praise)
Публикувано 28.05.07 23:28

Неограничен от срокове, които се съобщават в тази тема.
Все пак, това почва да прилича на тема "А, къде е батко ОРо?", което е повече от нелепо.

Все пак това е клуб Йога, а не клуб ОРо.

И следователно, ако всеки път почнем да се обясняваме заради Оро, само той ще ни е в главата, в съня и в медитацията.

Аз не искам моят живот да се върти около Оро, а вие искате ли.
Нека живота ни се върти около Йога, системата - дори не толкова клуба, а самата Йога.

Затова просто нека спрем да си тровим животите с Ауейкън, Итърнити и който и да било там и да се концентрираме върху същественото.

========================

Тема Re: Неограничен от срокове Бан на юзър [re: Solemn*Dirge]
Автор Aлekc (ПроГностик)
Публикувано 28.05.07 23:38

Това твое решение представлява грубо и безпринципно потъпкване на Правилника на клуба.

Поне прочети какво пише в него:

"Отношение между потребителите и предпазни мерки

Всеки потребител на дира, може да пише във всяка тема и да прави теми стига да не използва обидни думи към други юзъри и да проявява враждебно или подигравателно отношение към някого от събеседиците си.

1. При такова неподобаващо поведение мненията се редактират,
2. при повторение се трият, а
3. при трети случай се предупреждава за бан. Съответно на четвъртият път се дава бан за ден или два.

След това процедурата се повтаря. При следващия случай банът се дава за четири дена, при по-следващия за седмица, две седмици, три, месец.
По - дълъг бан от месец не се предвижда. "

Аз питам:

1. Колко мнения и на кой потребител ти си редактирал досега?

2. Колко постинга на този потребител си изтрил досега?

3. Защо например не изтри постингите на юзърите "Eternity..." и "1+1=3" ?

4. Кой си ти да решаваш в пълен разрез с Правилника че може да има бан по-дълъг от един месец.

С това твое решение ти просто превръщаш цялото продължило повече от месец обсъждане и гласуване на правилника в лишен от всякакъв смисъл цирк, което е крайно обидно като отношение към нас, потребителите на услугите на Дир.бг.

Смятам подобно поведение за нанасящо дългосрочна вреда на уважавания от мен портал Дир.бг, поради което настоявам:

1. Всички постинги от тази дискусия да не се изтриват, докато администрацията на Дир.бг не излезе с ясно становище по случая.

2. Да бъде указано към кого трябва да се отправят критиките към модераторите за грубо нарушаване на официалния Правилник на клуба.

Според мен в момента имаме много по-сериозен проблем от Брахман и Оро, а именно неумелото и безпринципно модериране на този клуб.

И доколкото в случая аз повдигам към модераторите конкретни обвинения, смятам за недопустимо те сами да вземат решение дали тези обвинения са основателни или не.

Ние не можем да умрем, защото просто никога не сме се раждали.Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   30.05.07 04:04

вмчк Оро написа:

> Ако все повече хора започнат да се обявяват и опълчват с/у
> простотията и своеволията на моди и админи из дирника може да
> се получи някаква промяна и да бъдат принудени отговорните за
> хаоса и анархията да си променят настройката и да почнат да се
> грижат за спазването на правилниците и установяването на едно
> по-високо ниво на общуване. И взаимоуважение.

Досегашната практика обаче, за съжаление показва, че това не става - участниците са овце, които искат да бъдат тъпкани и явно това заслужават щом са такива.

Иначе всеки "клуб" си е за себе си - общото между тях е, че имат едно заглавие, а вътре, заради некадърните модератори-отрепки, може темата да е съвсем друга.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   31.05.07 02:39

Ако външен човек влезне в Клубовете ... ще се шашне от разнообразната им тематика.

но практика НИКОЙ НЕ ЕБАВА ЗАГЛАВИЕТО НА КЛУБА - И ВСИЧКО Е ЕДНА ПЪЛНА АНАРХИЯ И БУЛАМАЧ !!!
Българистанеца мисли така:
" Абре ти ли че ми каеш кво и де да пишем? Че си пишем къдет си сакам деба!"

Аз години наред водих борба с клубари и модове в т.н. "Клуб Психоанализа и Психотерапия" - едно много интересно и сериозно заглавие предразполагащо интересни теми и дебати в тези области....
На практика клубът бе окупиран от тъпи селяни от цялата страна и НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ СИ НЯМАШЕ И ХАБЕР ОТ ТЕМАТИКАТА И ДОРИ НЕ БЯХА ЧУВАЛИ ТЕЗИ ДУМИЧКИ...... НИТО ИСКАХА И ДА ЧУЯТ ЗА ТЯХ.
Това бе клуб "Селска кръчма" за интриги, флиртове и всичко останало освен Психоанализа и Психотерапия...... И до днес е така. Но вмчк Оро бе оплют, отречен и трит и баннат от този клуб ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАШЕ ПРОТИВ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ И НАРУШЕНИЯ.

Друга българистанска проклетия се забелязва в клубовете "Религия и Мистика" в които би трябвало да се събират фенове на религиите и др.
духовни науки и практики. Ядец! Клубовете са обсебен от атеисти и първосигнални тъпанари, които ги задръстват с подигравки и отхвърляне на Бог, религии и всичко .... отвъд видимия материален свят.
То е все едно да има клуб "Футбол" и да се напълни не с фенове а....с врагове на футбола.... Ще се напълни ама....феновете са толкова устати, че ще го изядат още с влизането му с парцалите барабар.....

Може за българистанеца ако трябва да му се забрани да прави нещо трябва да се постави табела: - Моля ви направете това и това ! Гарантирано никой няма да го направи както е указано.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   31.05.07 17:33

Оказва се, че трябва да приемем реалностите, че мнозинството българи са едни най-обикновени простаци, за които даже Интернет е нещо, за което те не са дорасли. Много лоша услуга направиха комунистите на всички, че създадоха тези форуми и въведоха преждевременно демокрацията в тях, така че простаците да властват (едно време модераторите се назначаваха след избори). От друга страна и тъпите админи не предлагат нищо по-добро, когато назначават модераторите по собствена преценка.

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004