politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор: Offline 
Дата:   27.02.04 13:37

Поради отказа чрез активно бездействие на администрацията на дир.бг да съдейства за откриване и наказване на хакера, вместо адреса на хакера, пускам тук адреса на собственика. Нека всеки използва тази информация така, както сметне за необходимо с оглед на всички безчинства, на които сме свидетели от почти една година насам (а някои и повече):

Owner
DIR - Vl. Jeglov
Location

Em. Markov blvd, bl. 102, vh. G, ap.81, BG-1404 Sofia, Bulgaria
Contact Information
Vladimir Jeglov, jeglov@bdata.bg, +359 2 9461399, +359 2 443112, +359 2 465174
Редактирано (27.02.04 04:40)

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   27.02.04 18:19

Тая МУТРА определено трябва да го отнесе, за всички безчинства ставащи под неговата благословия в дира.

" Кажи ми кажи бедни ми народе,
кой ми те в тая робска люлка люлее......"


Бъл-га-ри Ю-НА-ЦИ !!!!!!!!

Бой по тиквите на мутрите !!!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: nekoj 
Дата:   27.02.04 22:13

Kopeleta, za tiq samo 20 kila trotil w ofisa im 6e gi opraat, daje i 2 stigat, ama e w blok i s tolkova 6e padne celiq. Da dejstwame! Te si go zaslujawat tiq gadowe.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   01.03.04 18:56

Така е, докато в българия гадовете ги награждават, вместо да им търсят сметка за гаврата с обществото, доникъде няма да стигнем.

http://life.dir.bg/LISTS/LIFE_DIR_LEFT_TOP/news_223050.php

Шефът на Дир.БГ взе престижна награда

27 февруари 2004, петък 13:57
Media.dir.bg

Изпълнителният директор на Дир.БГ беше отличен за високи постижения в областта на високите технологии от Националния конвент на експертите и Българска Стопанска Камара след обстойно проучване на общественото мнение.

Номинациите бяха определени чрез допитване, проведено между 15 септември 2003 и 15 януари 2004 г. до 9740 експерти от корпоративния мениджмънт, браншовите камари, научните организации
за това кои са лидерите в областта на бизнеса, медиите, високите технологии и обществения живот. Г-н Владимир Жеглов, изпълнителен директор на най-големият български Интернет портал Дир.БГ, взе награда за експерт в мениджмънта и бизнеса в областта на високите технологии. Според проучвания на Маркет тест, всеки 8 от 10 Интернет потребители (които в България са вече над 1 милион) посещават Дир.БГ всеки ден или почти всеки ден. По размер и качество на аудиторията Дир.БГ се нарежда след най-големите национални TV програми и изданията на ВАЦ и е все по-предпочитана медия за промоции в браншове като банкови и финансови услуги, бързооборотни стоки, IT, мобилни телефони, транспортни услуги, туризъм, образование, спорт и свободно време и много други. Сред останалите наградени бяха генералният директор на БТК Иван Спасов, Георги Ранделов от IBM, Люба Ризова от bTV (за предаването "bTV репортерите") и др.


Проучване на общественото мнение, а? А този форум как са го пропуснали? Сигурно понеже е нов. Но в следващото проучване ще го включат, нали? Може би ще има и антинаграда тогава - публично порицание за гавра с потребителите и отнемане на преди това дадената награда. Качество на аудиторията? Това ли е качеството? Вижте си само форумите и пак говорете за качество.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   05.03.04 14:49

Изглежда името на хакера е Петър Стоянов - Пешо
Ако поровите в "клуб за попържни" /къде другаде бихте го открили.../ ще откриете писанията му с ник Пешо. Ще го познаете по стила му, както го издаде един негов приятел.....Пуснал е тема около Нова Година.
Сега остава да се издири адреса му и къде работи.....

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: the Goddess 
Дата:   28.04.04 09:49

Абе хакера не се намира в БГ май. Този адрес сигурен ли е, че е неговия>?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   28.04.04 12:01

В БГ е хакера. Адреса, даден по-горе, е на собственика на дирника, който не е направил нищо по въпроса с разправянето с хакера.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   23.05.04 02:49

Още ли се разправяте с тоя хакер?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   23.05.04 02:59

Хакерът, както неведнъж съм казвал, трябва да бъде унищожен. Той не е просто зло, а голямо зло. Най-правилно е да се пречука. НЕОБХОДИМО Е!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: tchupakabra 
Дата:   14.06.04 19:08

Пич, ти не си у ред... На "хакера" ква му е играта, не знам, може и да е само забавление с малоумниците... Ама на теб, дето си тръгнал на кръстоносен поход... :о) Все съм виждал кретени, но толкова мотивиран като теб не бях... Делото на живота ти ли е това, или що? Предполагам, че зад всичко стои някой отдавна изтрит твой постинг в дир-а, и мощният ти комплекс за малоценност, който те разкъсва и те насилва "да отмъстиш" :))

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   15.06.04 02:30

Слушай,
Робското българско племе е едно от малкото.....ако не единственото на света търпяло 500год. чуждо робство - безропотно, тъпо, безгласно и с преклонена главица......Това е ПОЗОР !!!

Тук демонстрираш СЪЩИЯ РОБСКИ МИЖИТУРСКИ МАНТАЛИТЕТ ТИПИЧЕН ЗА СТАДОТО БЪЛГАРИСТАНЦИ. Да те тъпчат, малтретират, ебават, отнемат правото на глас е станало за съжаление НЕЩО КАТО ТИПИЧНА МАЗОХИСТИЧНА ЧЕРТА ОТ БЪЛГАРИСТАНСКИЯ БИТ И КУЛТУРА......

Това тук с Клубовете е само един ПРИМЕР за това че РОБСКАТА ПСИХИКА Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВА. Една глутница от мутри и психоповредени мутанти се забавляват като се гаврат с правото на мнение на хората - трият, клонират, фалшифицират и баннват когото си щат. Това ги забавлява неимоверно.......
И "овцете" като твоя милост мъхтят и се спотайват като .....виновни....

Диктатура на ПРОСТАКА КОМПЛЕКСАР !!! Това са Клубовете на Дир-а днес !!!

Ни помен дори от "демокрация"......

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   15.06.04 07:55

Не му обръщай внимание, този е един идиот от дирника, мноо гадно парче, знам го аз, добре, че е дребен още.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   15.06.04 22:25

офи, въпросът не е толкова във възрастта на чупакабара, а в езика и отношението на Оро. мисля, че някой тук вече го каза - докато Оро се отнася така към хората с различно мнение от неговото, ще си останете май само двамата с него. да убедиш някого, че не е прав (за отношението си хакера и км дира) е невъзможно като го наричаш овца, робско създание и т.н. не е нужно да бъде нападан и обиждан всеки, който не е съгласен с теб. ти не го правиш, но Оро го прави. е, как да не се кефят много юзъри, когато Пешо трие Оро?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: tchupakabra 
Дата:   15.06.04 23:06

Браво, достойно се защити, другарю офлайн :о))
Иначе "мноо гадно парче, знам го аз" си е чист комплимент :о)))
Аз надникнах от любопитство, повече няма да се появявам насам :) Успех в делото на живота ти, вярвам, че името ти ще се нареди до това на първият български космонавт и опълченците на Шипка като пример за героизъм и доблест :о)))

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   16.06.04 09:10

Много комплекси, офлайн. Между другото, какъв е тоя форум тук? Тук специално дира ли се одумва?:-) Няма ли друго за какво да се говори?
Бе вие безработни ли сте бе, или недоебани :-))) Не знам кой е тоя хакер, но ви прави аляви и безгрижни! Голям кеф :-))) Направо е кеф да се чете :-)
Лека нощ! :-))))

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   16.06.04 12:58

Казах, че е дребен не като възраст, а в смисъл, че още не е станал голям гад, а е малък такъв. Колкото до Оро, вече казах, ако имаше еднакъв критерий спрямо всички, много други преди него трябваше да бъдат трити, които обиждат, псуват, клеветят и т.н. Ако всички те бъдат разкарани и ако и тогава Оро продължава да прави това, което казваш и ако му се напорави забележка и той продължава да го прави - тогава да бъде трит, но в момента на него му се трият абсолютно всички мнения, независимо какво казват. Сред верните КОНСТАТАЦИИ и определения, които той дава, които може би са обидни, но до болка верни има много други много по-важни неща и истини, които някому не са изгодни да ги четат хората. И точно заради последното го трие хакера, а го прави под предлог на първото.

И друго: аз не трия целия постинг, а редактирам само текста, който е недопустим - точно така, както е според правилата, които ти твърдиш, че ти си писал преди време и които в момента никой не спазва, а пък да не говорим за хакера, който буквално минава през тях, да не кажа някоя нецензурна дума и аз.


Джейн написа:

> офи, въпросът не е толкова във възрастта на чупакабара, а в
> езика и отношението на Оро. мисля, че някой тук вече го каза -
> докато Оро се отнася така към хората с различно мнение от
> неговото, ще си останете май само двамата с него. да убедиш
> някого, че не е прав (за отношението си хакера и км дира) е
> невъзможно като го наричаш овца, робско създание и т.н. не е
> нужно да бъде нападан и обиждан всеки, който не е съгласен с
> теб. ти не го правиш, но Оро го прави. е, как да не се кефят
> много юзъри, когато Пешо трие Оро?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   16.06.04 13:06

tchupakabra написа:

> Браво, достойно се защити, другарю офлайн :о))

Срещу напълно абсурдни твърдения направо е безсмислено да се защитавш, защото нормалните сами виждат, че нещата не са така.

> Иначе "мноо гадно парче, знам го аз" си е чист комплимент :о)))

Ти какво, гадина ли искаш да бъдеш, та се гордееш с това?

> Аз надникнах от любопитство, повече няма да се появявам насам
> :) Успех в делото на живота ти, вярвам, че името ти ще се
> нареди до това на първият български космонавт и опълченците на
> Шипка като пример за героизъм и доблест :о)))

Това, което не знаеш е, че това "занимание" ми е съвсем между другото, макар че може да изглежда иначе.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   16.06.04 13:15

Напомням ти, че грубите изрази и нецензурни думи тук не са желани. По изключение някои са допустими само в посока на участниците от черния списък.

Да, точно така, това е форум, изцяло посветен на безчинствата във форумите на дир.бг, ако натиснеш долу в ляво линка Списък с форуми, ще намериш и други форуми, преди време бяха повече, но някои ги махнах и се концентрирам главно върху този. Ако искаш да говориш за друго, ползвай съседния форум, ако пък има някоя по-главна тема за обсъждане, може да й отворя отделен форум. Комплекси така, както ти го разбираш, няма у никой от нас тук, пък у тези, които идват, както и някои от субектите, за които говорим, със сигурност имат.

Какво искаш да кажеш с това дали сме безработни? Ако си поясниш въпроса, може и да ти отговоря. За останалото няма да коментирам.

Хаха! написа:

> Много комплекси, офлайн. Между другото, какъв е тоя форум тук?
> Тук специално дира ли се одумва?:-) Няма ли друго за какво да
> се говори?
> Бе вие безработни ли сте бе, или ...

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: tchupakabra 
Дата:   16.06.04 19:15

>Ти какво, гадина ли искаш да бъдеш, та се гордееш с това?

Звучи ми като признание :о))
А както беше казал Джони в карибски пирати ..."но си чувал за мен" :о))) (ей, че ми липсва една иконка с ухилено човече сега)


>Това, което не знаеш е, че това "занимание" ми е съвсем между другото, макар че може да изглежда иначе.

Хубаво, радвам се за теб :)

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: peter 
Дата:   19.06.04 17:00

Пичове този живее през няколко блока от мене.Сигурно е включен към моята мрежа.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: . 
Дата:   19.06.04 20:03

Ето ви ги по-новите данни:

domain: dir.bg
descr: DIR - Vl. Jeglov
admin-c: VJ110-RIPE
tech-c: TT490-RIPE
tech-c: II49-RIPE
zone-c: TT490-RIPE
notify: hostmaster@digsys.bg
mnt-by: BG-DOMREG
changed: hostmaster@digsys.bg 19990113
source: RIPE

role: Dir.bg technical contact
trouble: spam, portscans, hacks, floods
trouble: routing, filters and other technical issues
address: str. "Danail Dechev" 7
address: Sofia 1000
address: Bulgaria
phone: +359 2 8624523
fax-no: +359 2 9623578
e-mail: noc@dirbg.com
admin-c: IJ119-RIPE
tech-c: GCH100-RIPE
tech-c: GG8207-RIPE
nic-hdl: Dtc3-RIPE
mnt-by: DIRBG-NOC
changed: gchavdarov@dirbg.com 20040302
source: RIPE

person: Ivailo Jeglov
address: "Oborishte Str." No. 44
address: 1505 Sofia
address: Bulgaria
phone: +359 2 9461399
fax-no: +359 2 443112
e-mail: zheglov@bdata.bg
nic-hdl: IJ119-RIPE
mnt-by: ORBITEL-NOC
changed: sstefanov@orbitel.bg 19980518
source: RIPE

person: Vladimir Jeglov
address: DIR - Vl. Jeglov
address: Em. Markov blvd, bl. 102, vh. G, ap.81
address: BG-1404 Sofia
address: Bulgaria
phone: +359 2 9461399
phone: +359 2 443112
fax-no: +359 2 465174
e-mail: jeglov@bdata.bg
nic-hdl: VJ110-RIPE
changed: hostmaster@digsys.bg 19980508
source: RIPE

person: George Chavdarov
address: 7, Danail Dechev
address: 1000 Sofia
address: Bulgaria
phone: +35928624523
e-mail: gchavdarov@dirbg.com
nic-hdl: GCH100-RIPE
mnt-by: DIRBG-NOC
changed: gchavdarov@dirbg.com 20000918
changed: gchavdarov@dirbg.com 20040326
source: RIPE

person: George Georgiev
address: str. "Danail Dechev" 7
address: Sofia 1000
address: Bulgaria
phone: +359 2 8624523
fax-no: +359 2 9623578
e-mail: gogo@dirbg.com
nic-hdl: GG8207-RIPE
mnt-by: DIRBG-NOC
changed: mihail.balikov@interbgc.com 20001106
changed: bkrosnov@lirex.bg 20010813
changed: bkrosnov@lirex.bg 20030206
changed: rvasilev@lirex.bg 20040226
changed: gchavdarov@dirbg.com 20040302
source: RIPE

person: Tzvetan Tzvetkov
address: DIR - Vl. Jeglov
address: Em. Markov blvd, bl. 102, vh. G, ap.81
address: BG-1404 Sofia
address: Bulgaria
phone: +359 2 9461399
phone: +359 2 443112
fax-no: +359 2 465174
e-mail: tzvetan@bdata.bg
nic-hdl: TT490-RIPE
changed: hostmaster@digsys.bg 19980508
source: RIPE

person: Ivan Ivanov
address: Cybermark Ltd.
address: 24, Todor Kableshkov blvd
address: BG-1404 Sofia
address: Bulgaria
phone: +359 2 9159028
phone: +359 2 9159010
fax-no: +359 2 9159015
e-mail: i.ivanov@cybermark.bg
nic-hdl: II49-RIPE
changed: hostmaster@digsys.bg 19980703
source: RIPE
______________

dirbg.com
Registrant:
Dir.bg AD
7, Danail detchev str
Sofia, Sf 1000
BG

Domain name: DIRBG.COM

Administrative Contact:
Chavdarov, George gchavdarov@dirbg.com
12, Stefan Karadja str.
Sofia, Sf 1000
BG
359-2-9806300
Technical Contact:
NOC, Dir.bg noc@dirbg.com
str Danail Dechev 7
Sofia, Sf 1000
BG
+35929806300 Fax: +35929807700Registration Service Provider:
Dir.bg AD, noc@dirbg.com
+35929530838
+35929532790 (fax)
http://www.dirbg.com
Dir.bg may be contacted for domain login/passwords, DNS/Nameserver
changes, and general domain support questions.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: avenger 
Дата:   21.06.04 20:55

Хахахаха добре че си се сетил .... аз не бих могъл .... то е много сложно да напишеш whois в конзола или да посетиш http://www.ripe.net/db/whois/whois.html .....

Само не виждам с какво ще ти помогне това .....
Некъде да видя поне ИП-то на така наречения хакер ????

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   22.06.04 06:21

IP-то се знае.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   24.06.04 08:57

Аве пич, ти от 3 години само с тва ли се занимаваш? Щото аз преди няколко седмици попаднах тук и пак беше пълен с такава енергия. Как не ти се изпари ентусиазма ?! Имам чувството, че ти си луд! И що ХАКЕРА, ами не нещо друго. Той трябва да е няк'къв админ.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   24.06.04 11:19

Не, от 3 години не съм аз, а един друг участник тук, когото от толкова време тероризират в дирника. Аз съм тук с този форум от няколко месеца. През свободното си време пускам теми тук. Луд е хакера, който ежедневно се занимава с триене и местене на теми. Иначе ние му викаме Хакера, а той може и да е като админ към дирника - те и без това явно си го подкрепят. Те точно на това разчитат - да ни се изпарява ентусиазма и сами да се отказваме преди да сме постигнали каквото и да е. Може и ти през свободното си време да се присъединиш към нашите усилия ако разбираш смисъла на това, което правим, в което се съмнявам обаче.

Хаскера написа:

> Аве пич, ти от 3 години само с тва ли се занимаваш? Щото аз
> преди няколко седмици попаднах тук и пак беше пълен с такава
> енергия. Как не ти се изпари ентусиазма ?! Имам чувството, че
> ти си луд! И що ХАКЕРА, ами не нещо друго. Той трябва да е
> няк'къв админ.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   24.06.04 22:14

Добре си се потрудил да изнесеш тази информация за номенклатурните плъховете - комплексари.

ТЪРСИ СЕ ТОЧНОТО ИМЕ И АДРЕС НА т.н. ХАКЕР !!!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: kamikadze 
Дата:   29.06.04 06:20

Този е попрекалил със Сан Антонио.
Лошото в цялата му работа е едно - некадърно копира! ... иначе някой можеше и да му издаде бисерите :>
Regards

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   29.06.04 07:42


peter написа:

> Пичове този живее през няколко блока от мене.Сигурно е включен
> към моята мрежа.

Тогава какво чакаш? Открий го и пусни тук името и адреса му !!!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: luiahklna 
Дата:   29.06.04 19:16

Вижте кой управлява форумите на дир.бг, кой се разпорежда, цензурира, въвежда "ред", сваля редовно назначени модератори, заплашва, псува. Не му правя реклама. Правя антиреклама на дир.бг. Ето този, който е писал текстовете по-долу, цензурира клуб Политика, както и всички останали форуми. Той въвежда реда във форумите на др. Жеглов, Чавдаров и другите гадове. Жеглов пък получава награда за мениджмънта си - вече една година не е отстранил този изрод откакто е предупреден, а иначе от 3 години, по моя информация, изчадието тероризира други участници. Догодина още награди да му дадат!


Получена: 24.10.03 18:46

е сега вече тисе еба мамата масторе.
само те гледах касе дарвиш сас расни прекоре...
педерас.
ного прицепен си бе деба а.
и ас тека ште карам като тебе.
настоиателно и с кеф аааахахахахахаааааааа :о))))))
аре подавай си остафката штото те чека распаране откаде газат.
сешташ лисе.
ште се сетиш нема каде да одиш.
аааахахахахааааа :о))))))
о стаф ка
о стаф ка
хи хи хи.


-------------


Получена: 25.10.03 23:48
борим се срешто педеразите като тебе.
каде се праат на принципени аса меризливи гувна.
ште береш ного иадове смене ас оште не сам те потчал.
аре.


ааа за малко азабраим деба.
о стаф ка.
о ста фка.
ааааааахахахахахахаааааааа :о))))))))))))


--------------


Получена: 26.10.03 00:26
аре неми обесниавай аси подавай остафката бе смотльо!
штом нерасбираш кво варшиш еби се о газат.
ас дане сам доктор ате лекувам бе шизо?????
иасен ли сам ели ште тисе изесни бес да пофтарам а?
бастон изкривен с кур забоден о остата тва сити.
фелософ смотан.
ште напраим асереш кръф педераз с педераз!
ас те дебнем от три месетца бе хуйчо!!!
и сам ти стапил на врата и немаш откачване од мене ако си не седнеш на посраниа газ.
и тва тука тие най малечкиа проблен штото като ти поткарам саитовете тогава ште расбереш кон боб едели.
и като почнат ората аполочават писма от поштите ти баш като од педераз!
расбрали.


--------------

Получена: 26.10.03 00:54
иживевам се като следовател прокорор и садиа еновремено.
о сенка.
аааааахахахахахахаааааааа :о))))))))


--------------

Получена: 26.10.03 01:02
Дотук с прикаските.
ште гледам за остафкатати до понделник.
после вадим уя ити го забивам о газа.
аре.

--------------

братчета каза ати кажем че темите одтука са отишле о клуп педигогика кадето нгие местото. оште каза ати кажем че ти благодарстфа заштото негие видел од порано та сега сиги е преместил сас кеф. и последно миказа ати кажем а запомниш ено нешто. братчета никога и никаде непипа никой ако не сее катчил на ората вархо галвите и ората са потрестирале од тфа та по таа пречина оро и офлайна асе ебат о газа.
преатно мибеше аси поговориме деба.
аре.

ааа штех азабрайм.
шефа на братчета е о охраневаштиа биснес.
нее тфа каде сиго мислиш.
аре.

--------------

ебисе о газат.
по моиа термометар неска е петак.
очеквам отиваш лиси ели не.
не че ми е на уя кфо ште кажеш ама е женталменски аго чуе одиторията.
аре.

--------------

намене са ми прес уя две нешта.
парво ка штесе однасат сас мене.
фторо колко оште ште се обаждат акажат чеси говниар.
ас си имам ена бройка каде е сагласна аисчезваш од тука ими стига.
вапросат е прос сашто като капано офлайно 123 пати.
трагваш лиси сам.
тфа е вапросат ане кфо има о даниа расбрали

--------------

на слабиа тоталитирис уя мо е се о газат.
по таа пречина недей аплачеш гортчиво деба.
ас салзи на посеркофтци попивам сас шамаре.
на никой чувек о тоа фором немо е пипано ништо.
осфем некой слочайно закатчил се отебе.
тракнал самго амо не меришеш.
тека че цензора нема има бой по меризливиа газ на един кльомбар.
аре.

забрайх а кажем.
неми требват педесе и един процентове.
стигами един чувек акаже ате раскарам.
аре брой.

--------------

парво на парво ебисе о газа.
трето на трето еби се о газа.
четфарто тиси оставаш един обикновен задрастен педеразин.
пето на пето еби се огаза.
шесто ако се не ебеш самичак огаза ас си стоим накамто твоьо одзад. нема ате разочоровам толко смеси блиски ас тфа нема аго допуштим вав никакаф моменд од твоа виртоален скапан жевот. нема ати пофтарам че колко поми мардаш толко поми прайш еаколациата на шес заштото тфа тиси го знааш и като саштински педераз ти праи кеф што инатче ште се сапротивлеваш далаг тайм.
седмо еби се о газат.
осмо нема ати пофтарам че не мое аси полут од мене.
девето ебисе о газа. тоа пат мошно.

--------------

вашта одиториа ми ареса деба понеже заштото сичко ви расбирам кфо си расправате и кур и путка и педераз ане говориме че даже и дестфенитца са думи каде ас ги расбирам сашто тека. иасно мие и кфо е дарт мераклиа и женталмен спасител по сотови алармови енсталатции о напрегнат моменд.
дубре че си нерасправахте само политики та имаше ентерес и одкамто моата доша.

-------------

жинжаре като потчнеш асе ебеш анесамо а организирваш копоне мое и ати се обадим деба. на тоа етаб говорячи накаде тебе колко си штеш нема реалноф смисал и ас асе бутам о женталменете и бестфа несам нипо прикаски нипо льобоф а онли по ьонашкото ебане с един гол уй. ако па слочайно ного силно те гони некакаф проблен каде ас мое ти го решим напиши белешка на братчеда пешо од псоваческиа клуп и той знаа ка дасе сварже сас мене по васдушна пошта и тека ште оспееш а осаштествиш комоникациа сас мене.

-------------

PS. Ако някой администратор иска да спра с пускането на тези съобщения - знае къде да ме намери.
ОЩЕ ИНФО

114

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004