politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 4etete tema ot Klub Bulgari v 4ujbina
Автор: klubar 
Дата:   23.09.08 15:50

в четвъртък се случи да обядваме на една маса с този първия от линка. Не съм управленски персонал - просто служител. В 500 души фирма.
Мисля че не познавате средата. 1000-та лева отдавна не са стартова заплата за КАДЪРНИ хора във всеки по-нормален бранш, това е по-скоро прага за новаците (да се докажат). Старта за опитни е доста по-нагоре...
Имах опция за 48к лева чисти годишно - без премиите. Не я приех по друго съображение - он холд е. Но ми послужи за сравнение - не бих се местил по финансови причини в 80% от Европа в момента. Мога да спестявам спокойно половин заплата, под наем съм сам в тристаен в София, имам кола и отивам на почивка в рамките на 1 заплата, мога да излизам с приятели всяка вечер. Да попитам хората зад граница и особено тия с язвителните коментари - колко от тях могат да си го позволят ?
..."publikuvano ot_ jamie_

Отговор на това съобщение
 
 Re: 4etete tema ot Klub Bulgari v 4ujbina
Автор: Offline 
Дата:   23.09.08 21:43

За да взимаш такава заплата в БГ, трябва да си без голяма конкуренция в специалността си.

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004