politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор: atasa 
Дата:   05.11.08 19:55

Предлагам бойкот на Клубовете на Дира. както забелязвате, върлата фенка на Слави Трифонов, Златина Савова вече НЕ пише в клуба на шоуто. Постъпете като нея и зарежете това гадно място. Пестете си нервите. Помнете, че ако спрете да посещавате и най-вече да пишете в Клубовете на Дира, те ще загубят своята популярност. Един по един, нека всички да сменим паролите си (чрез pay.dir.bg) със случайни комбинации (като например kldfjskdfm) и да спрем да го посещаваме. Бойкот!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   06.11.08 04:57

Ние това го правим от години. Само по изключение понякога пускаме линкове към този и други алтернативни форуми като edno.info, за да пренасочваме потребители.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   07.11.08 00:47

Такива изказвания ме радват!

Жалкото е, че това стадо от българистанци с робски психики, които пишат из клубовете хич не го интересува ни морал, ни етика, ни съвременно демократично общуване м/у интелигентни хора....

Жалкият ловешки мижитурко сдобил се с пагон - хуйамджик дълго мечтаеше да стане единовластващ диктатор в "Клуб Йога" и да си прави каквото си иска в него. Единствената пречка беше Правилника на клуба, който бе гласуван от всички и бе одобрен. И Оро, който постоянно го изобличаваше в нарушаване на Правилника и превръщането на клуба в долна селска механа за първосигнални кретени атеисти и анти-йоги като Dirt Vader, Black Wolf и напоследък скотовъдеца Мементомори.
Целта на управата на дира - посткомунистически селяни от видинските села е ясна - ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПИСАНИЯ НА ДУХОВНИ ТЕМИ. ДА СЕ ПОДДЪРЖА ПЪЛНА АНАРХИЯ ИЗ КЛУБОВЕТЕ.

Днес ловешкия мижитурко отново е изтрил моята тема "За търсачите на Истината" и др. постинги свързани с тематиката на клуба. Затова искам да уведомя по-сериозните юзъри тук и да апелирам към будната им съвест да се обединим и изхвърлим от този клуб натрапените анти-йоги и атеисти хуйамджик и курохаген /тоя е вампирист/


Положението в Клубове на Дира не е трагично! То е катастрофално и разрушително за психиката на най-новото поколение българчета – прощъпулници в живота!!! На какво ще се научат те влизайки всеки ден в Клубовете? На безобразни отношения, ругатни, обиди, нападки, оплювания и всичко друго .... освен нормални отношения м/у интелигентни хора разменящи своите виждания, идеи и опит в една или друга насока. Хаосът и анархията са завладели всеки см. от Клубовете. За да се сложи някакъв ред бяха назначени т.н. „модератори” – т.е. хора, които да се грижат за СПАЗВАНЕТО НА ПРАВИЛНИЦИ и РЕГЛАМЕНТИ. И да осигуряват на юзърите демократичното право да изказват свои мнения без да бъдат нападани и оплювани и ругани от навлеците-спамаджии и комплексари. Какво се получи на практика? Оставени без контрол юзърите сдобили се с „пагон” превзеха клубовете и виртуалното пространство и го превърнаха в един „Кенеф” в който да си дрискат необезпокоявани от никого и без да бъдат санкционирани от админите. Отврат и простотия навред.
1.Защо бяха създадени клубове с всевъзможна Тематика, когато НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЕЯ И ВСЕКИ СИ ПИШЕ КАКВОТО МУ ПАДНЕ НА УМ БЕЗ НЯКОЙ ДА МУ НАПОМНЯ ДОРИ ДА ПИШЕ ПО ТЕМАТИКАТА НА КЛУБА ИЛИ ДА ГО ТРИЕ, КОГАТО НЕ ГО ПРАВИ. Ами вижте единствения клуб „Въпроси и помощ” който има предназначение да служи за оплаквания от страна на юзърите за нередности и да получава помощ от админите. На практика това е един от най-интригантските клубове в които ако някой дръзне да се оплаче бива нападан моментално от една глутница юзъри /повечето с пагон/, които го оплюват, ругаят и подиграват, че се е оплакал. А Киро – пишман админа му премества темата в ..... „Клуб за псувни” за да го нападнат и псуват лумпените, които избиват комплекси там с псувни – повечето са с пагон също.... Как може Управата на Дира да търпи за Админ един такъв идиот и първосигнален тъпанар-чукундур от видинските села Иво-Киро-Декстър и др. никове да съсипва Клубовете и морала на младите. Тоя псува като хамалин и циганин в „Клуб за попържни” и клонира никове и заменя линкове към сериозни теми с такива за порно-педераски клипове.... ТОВА СА КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ МНОГО СЕРИОЗЕН ХАРАКТЕР!!!! Но никой не го санкционира този тулуп самозабравил се.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=yoga&Number=1949367053&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

Толкова ли няма в управата на Дира някой по-интелегентен за тази длъжност?
Кога ще му теглите шута на този лумпен! Докога ще поставяте за „мод” на един клуб юзъри, които НЕ СА ФЕНОВЕ НА ТЕМАТИКАТА НА КЛУБА – А СА ПРОТИВНИЦИ ???!!! Как може в клуб „Йога” юзърът Awaken-Лотос единствено пишещ по тематиката да бъде гонен, трит и банван от тъпото копеле „хуанджи”, защото тоя е атеист-анти-йога и избива комплекси на Диктатор в клуба? Как може управата на дира да допусне един самозабравил се „мод” да изтрие Правилника на клуба, който е създаден и гласуван от всички участници в този клуб – без да каже една дума и без да съгласува това си решение с юзърите. Само защото Правилника го ограничава да спазва някакви правила при модерирането – а тоя не обича да му казват какво да трие и банва..... Иска ДА КОМАНДВА САМ И БЕЗНАКАЗАНО!
Това не са ли тоталитарните методи от комунизма, а???

Кога Клубове ще бъдат РЕОРГАНИЗИРАНИ КАТО ЕДИН ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ ЗА ОБЩУВАНЕ - А НЕ КАТО БОЙНО ПОЛЕ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ НА ПЪРВОСИГНАЛНИ ПУБЕРИ И КРЕТЕНИ.... НАПРАВЕНИ
ОТ БАШ-КРЕТЕНА КИРО „МОДЕРАТОРИ” ????
[shokiran sym][shte poludeq][izchervqvam se][otkacham]


Четете внимателно фактите


[usmihvam se][plezq se][namigam]Редактирано (08.11.08 02:53)

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   23.11.08 13:23

и без това там не останаха нормални хора да пишат,
та бойкота си става по естествения подбор....

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   23.11.08 13:26

а най-добре е да се дава бойкот на простотията навсякъде
дори да се даде бойкот на самата страна България е най-добре
и по-конкретно се прави на избори

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   23.11.08 17:40

Историята доказва, че в това смесено племе от езичници и всякакви отрепки изработили си робски стаден манталитет ВИНАГИ са се намирали будни личности, които са се обявявали против диктатурата на простака и първосигналните амбиции за господстване от страна на лумпените с примитивно съзнание... Но уви - те са били само единици и по правило са били смачквани и убивани от тълпата олигофрени....

Аз водя САМОТНА БОРБА с уродите из Клубовете вече повече от 10 год. и.... никаква подкрепа от никого.... Но това само ме прави по-силен и по-устойчив и по-убеден в правото на моята борба.....

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   23.11.08 18:30

Е, аз също водя борба - дълго време също смятах, че съм сам. Голяма борба имаше във форумите за мобилни комуникации, където модератор беше един гад, който модерираше най-много форуми в дирника, после борбата се премести в Политика - там имаше много едри гадове, но благодарение на моите действия форумът беше разбит и те се изнесоха от дирника - вярно, че там останаха цензорите на Киро, обаче доста от гадовете вече ги няма. Борбата продължава.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   23.11.08 19:35

Да. Имах предвид участниците, които пишат из клубовете.

Но това, че поддържаш този сайт тук е геройство!!!

Днес пуснах отново в 10-15 клуба това, което кретена задръстен от Ловеч изтри няколко пъти и този адрес тук. Нека хората да знаят че има и отдушник където могат да си кажат болките без да бъдат санкционирани. Напоследък се чуха откъслечни гласове на протест против диктатурата на Киро и пасмина първосигнални селяни интриганти комплексари.
Но ми сложиха бан отново и ще продължа по-късно да разпространявам из колкото се може повече клубове за издевателствата на лумпени самозвани сдобили се с власт да трият и слагат бан.

Нашето дело е право и ще победи!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   24.11.08 12:13

В тази скапана държава не мога да си представя сега как младите раждат и "възпитават" децата си!
Радвам се, че едното ми дете вече е отвъд океана и никога няма да се върне да живее в България.
Другото е на път..., просто си търси другарче за изпът... :)))) и междувременно работи усилено научна работа и се самоусъвършенства.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   24.11.08 15:33

То и животът на емигрант не е лесен...

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   24.11.08 16:52

всичко е ОК
чудесно се чувстват - добра работа, признание...
и хората хич не са като тукашните...

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   24.11.08 18:14

Лошото е, че някой трабва да продължи да води борбата тук. Номерът с измъкването иначе и аз го знам. Но въпреки това от години съм в тази борба.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   24.11.08 18:33

с простотията не можеш да се пребориш.
Единственото средство е изобличение - показване на светло, казване на истината
и после игнориране
и гласуване както трябва на избори

Аз съм минала първия етап вече, няма защо да се повтарят едни и същи неща. Който има очи - ще види и който има уши - може да сам да чува.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   25.11.08 09:08

как да живее в такова общество? :
http://dnes.dir.bg/2008/11/25/news3647129.html

всички млади да се махат от тая кочина, че за децата им ще е още по-зле

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   25.11.08 17:34

Offline,
Как я водиш тази борба, би ли споделил?

Защото аз почти се отказах...

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   25.11.08 18:20

Простотията целенасочено се насърчава - чалгата (създадена и легализирана нарочно), предаване като това на Трифонов... Т.е. тя може да се ограничава като се казва истината, както казваш ти, и като се ограничи котилото, което развъжда тази простотия. Боря се по форумите (нямам достъп до ефирни медии), направихме форум politika.edno.info, създаден беше ДОИП. Пожертвахме личния си живот в тази борба, увреди ни се здравето, личният живот на нашите най-близки хора беше сринат, имаше опити за убийство на наши хора, даже един човек, който ни подкрепяше, беше убит, имаше опити за измама заради това, което правим и загуби от стотици хиляди евро, постоянно имаше опасност наши хора да бъдат арестувани (службите ги следяха) или да ги последва съдбата на журналиста, потрошен от бригадата с чуковете заради изнесените истини за ДАНС и Гоце. Всичко това е цена, която сме платили.
Нали се сещаш, че не всеки може да се махне, а и насърчавайки това, всъщност насърчаваш виновниците за положението да отидат да живеят някъде на по-хубаво вместо да търпят последствията от собственото си поведение (пример са ползвателите на дирника). А и някаква отговорност за това какво ще остане в тази страна има ли?
Защо ползваш за новини дирника - има и други сайтове.
Оправих ти поста.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: serenity 
Дата:   25.11.08 21:00

пиши ми на меила, ако искаш да помагам с нещо/ако мога/

съпругът ми на който показах това, се изказа:
остава ни да чакаме бялата лястовичкаакато Обама да кацне и у нас
той е много песимистично настроен,
както казва: на Станишев баща му беше вторият след Тодор Живков, а сега синът му е първият

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   25.11.08 22:28

Мракът в света е много гъст.
Във вечната борба м/у доброто и злото, градивното и разрушителното, полезното и вредното, Светлината и Мрака или както е казано от древни времена Светът на дуализма - Майя... мрака доминира и баланса е нарушен силно. Това е епохата на Калиюга, която ще премине от 2012 год в епохата на Просветлението Водолея. И тази нова епоха ще се характеризира с най-дълбоко и истинско духовно просветление....
Така пише в древните писания.

Ние живеем в прехода м/у тези 2 епохи.
И всеки има избор към коя страна да се прикрепи и то не веднаж а всеки ден и всеки миг. Тълпата е носена по течението и водена от мултимедиите и управниците "от пусто в празно" и дори когато някой почувства с интуицията си, че нещата не вървят както трябва - няма сила храброст да се опълчи противостои. И се оставя безволево да бъде носен от течението. "Какво ще кажат другите" е мотото и основното притеснение.

Аз лично вярвам, че ако всеки носен от течението забележи, че някой се опълчва с/у анархията и корупцията и идиотщините и Диктатурата на простака
ако не друго ще отбележи, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМАШ И ДРУГО МИСЛЕНЕ ОТ ТОВА НА ТЪЛПАТА...... и може това семе да покълне и даде плодове един ден..... не знам. Досега съм получавал за своите критики и отричане на Диктатурата на простака из Клубовете на дира - само ругатни и проклятия и подигравки. Но аз им отговарям че
Когато слънцето изгрее какво става?
Разни плъхове и други гниди се разкрещяват, псуват и ругаят, защото не могат да понесат Светлината и трябва да се заврат в дън земя за да оцелеят....

Наистина е жалко да констатираш колко много заблудени и първобитни мозъци обитават тази древна страна..... Сякаш никога Мракът не е бил по-дълбок в нея...

П.П. Предимството на виртуала е, че имаш анонимност и ако можеш да си сменяш IP можеш да се регваш с всякакви никове и ..... кретените не могат да те банват изобщо.

В момента дават съобщение: "В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново."

Надявам се да е временно и да не са баннали цяла Норвегия заради мен....Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   26.11.08 01:19

От години повтаряме решението - ДОИП. Това трябва да се приеме най-накрая.
А за помагане - трябват адвокати за дела в БГ и САЩ, но нещата са толкова закучени, че не вярвам някой да се заеме. За повече информация - GlobalAdmin от edno.info.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   27.11.08 01:09

http://dnes.dir.bg/2008/11/26/news3658071.html

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   27.11.08 04:21

Службите управляват от 20 години, а преди това още 45.

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004