politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор: Offline 
Дата:   05.03.04 11:38

Този форум стана вече достатъчно популярен, събраха се доста съобщения и доста конкретни факти. Има ежедневна редовна посещаемост, което показва, че съобщенията се четат.

Досега никой от администрацията на дир.бг не оспори верността на написаното тук НИТО ВЕДНЪЖ. Това, което аз ще обобщя е, че ВСИЧКО написано тук е вярно. Аз самият нямам абсолютно никакъв интерес във форума да се пишат неверни неща. Всичко, за което тук се пише, аз лично съм се убедил, че е вярно.


След като всичко, което пише тук е вярно, какво означава за всеки от вас това?

Хакерът продължава да си вилнее. Администраторите продължават да бездействат. Модераторите продължават с произволията си. Друго? Участниците продължават с примирението си от всичко това.


PS. И забравих да кажа: Жеглов получава награди за всичко това, включително и за написаното тук.Редактирано (05.03.04 02:48)

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   06.03.04 02:37

Че голяма часто от написаното тук е вярно (най-вече що се касае до изтриването на постинги) - вярно е. Но не е съществено. Няма как да е - все пак сравнително доволните потребители на дирските форуми са няколко хиляди. А тия двама-трима недоволни от работата на собственици, админи и модератори - ами некфи стотни от процента са тфа. Кой ще ти се занимава и ще си губи времето със стотните от процента?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   06.03.04 15:39

Проява на нисък интелект е това, което си написал.
Препоръчвам ти да правиш разлика между качество и количество.
Аз не споря с теб, защото знам, че е безсмислено, но по изключение мога да ти обясня и повече по тези въпроси. Сега или друг път. Но първо ти трябва да допуснеш, че е възможно това, което си мислиш ти, да не е вярно.
Не са двама или трима недоволните. Аз още от стария форум, а и от преди това, имам списък с поне десетина недоволни. А колко още има, които изобщо не са писали, а направо са се отказали от посещаването на онези форуми?
Доволни потребители? Ама откога стадото има мнение? Откога количеството е мерило за качество? Защо ако ние, цензурираните, не сме специални в някакво отношение, просто не вземат да сменят субекта на цензура и да вземат някой друг произволен от множеството, даже не един, а да вземат трима или петима или десет. Тях да цензурират, а мен примерно да оставят. За проба. За експеримент. Нали разбираш, че не е случайно, че точно мен цензурират?
Ти нещо за опозиция, алтернативно мнение, репресии, дисидентство, чувал ли си? Кого комунистите вкарваха в затвора? Най-изявените противници, а не многото хиляди доволни. Ти някаква разлика като принцип виждаш ли между онова и това сега тук в дирника? Те и ония дисиденти, които са го карали на лагер в Белене, също са били някакви стотни от процента, че и по-малко. Как да не е съществено?

Виж сега, за този урок нищо не ми дължиш, но за следващите ще искам по 10 лева за кратък отговор или 50 лева за дълъг такъв. Или друга компенсация. То пак е ясно, че ти няма да платиш, помнейки оня случай, но важното е да си знаеш, че дължиш.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 03:23

Тогава и аз да си определя тарифа - хиляда евро за всеки мой постинг в тфойте форуми е напълно достатъчно. В бройката се включват и вече написаните постинги, а сумата е дължима дори в последствие постинга да бъде изтрит от теб. Е, кфо ще кажеш?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 04:43

А иначе кфо да ти кажа - колкото и да ви е мъчно - на теб и на Оро, но именно тфа е същността на демокрацията - мнението на всеки един от хората, които вие с Орчо наричате "стадо" е точно толкова важно, колкото е тфоето или неговото мнение.

Но да оставим настрана политиката - все пак дир.беге не е държава, нито пък ти или Оро с вашите дребнави мрънканици можете да се сравнявате с хората, които са си дали живота в името на една истинска общочовешко значима кауза (тфа че изобщо ти хрумва да даваш пример с дисидентите - тфа ще да е пак някой от тфойте тъпи "майтапи", нали?). Форумите на дир бе ге са просто един продукт - една услуга, която всеки сам за себе си определя дали му върши работа и дали му харесва. Е, в този смисъл ако няколко хиляди души преценяват, че услугата "форуми" на дир бе ге е достатъчно добра и полезна за да я ползват, кфо значение има тфа, че на двама-трима или дори десетима души тази услуга не им харесвала? Ами никфо значение няма. Впрочем тфа е същото като телефоните Нокия или Уиндолса - нито Нокия са най-качествените телефони в света, нито Уиндолс е най-качествената операционна система. Но тфа съвсем определено не пречи Нокия да е най-продавания телефон във света, а Уиндолс - най-разпространената операционна система. А ти ми говори за качество и количество - кфо ли въобще ти разбира главата?

Та така. И кфо - искаш по пет и дори по десет лева за тфой отговор? Аз лично и пет стотинки не давам за мнението ти :-D

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.03.04 12:31

Каквато тарифа си определиш - такава ще обсъждаме. Със задна дата не става. За споменатата от теб тарифа - също. Следователно очаквам да спреш да пишеш. Ако продължиш - то си е на твой риск. Сега ще ти подскажа - пробвай да си определиш отрицателна тарифа. Мисля, че ще мине.

Относно демокрацията - пак се бъркаш. Но на теб ли точно ще ти обяснявам, след като даже не искаш да си плащаш за обучението?

Виждам обаче, че продължаваш да напираш и да си даваш мнението по всички въпроси. Явно си го закъсал за пари. Но пак ти казвам - ти постваш - ти плащаш. Аз ти отговарям - пак ти плащаш. Нещо против?

И не, това за дисидентите не беше майтап, а съвсем подходящ пример във връзка с цензурирането,банването и т.н.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   07.03.04 13:02

За админи/хакери стана ясно какви са
За Оро, Офлайн и тези, които се борят за демократизация на този лумпенизиран форум "Клубове" тотално под контрола и цензурата на
простака-мутра - стана ясно.

ЕДИНСТФЕНО НЕ Е ЯСНО ОЩЕ - ТИ КФИ ДИ ДЪРВИШ ТУК, А ?
ЗА КАКВО СЕ БОРИШ ТИ? ТФА ТУК НЕ ТИ Е КРЪЧМА ПЛЯМПАЛНИКО........АЙДЕ ЧИБА.........БЕГАЙ У ДИРО ДА СЕ КЕФИШ ТАМ.....ЩОМ ТИ ХАРЕСФА !!!


Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 14:15

Не знам дали ти не си по-закъсал за пари. Все за тфа говориш - залагания, платени отговори... За съжаление от платените отговори нищо няма да изкараш. Ами че тфойте отговори не струват дори интернет трафика, който правя за да ги прочета.

Изобщо имаш ли представа кфо означава думата демокрация? Айде първо си я изясни и след тфа ела да ми кажеш, че съм се бъркал.

Мдааа, Оффчо бил дирски дисидент - егати смешката. А всъщност изобщо не е смешно...

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.03.04 14:41

Ами още по-добре тогава - недей да го плащаш този Интернет трафик и недей да участваш с безсмислениците си тук. Нормално е да говоря за пари, защото вече прекалено много внимание ти обръщам, а ти като малко и досадно дете продължаваш с глупавите си въпроси от типа "а защо". Във връзка с виждането ти по въпроса за цензурата, смятам да започна поетапно да ти трия един по един постингите, а ти, както вече каза, няма да смяташ това за цензура.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 14:52

Интернета не ме притеснява, но съвсем определено няма да плащам по десет лева за нещо, което не струва и една стотинка. Пък ти ако искаш си пиши отговорите - тфоя си работа е тфа.

Щом толкова ти пречат мойте постинги - трий ги. Само тфа можеш да направиш. Не можеш да спориш с мен, още по-малко пък можеш да ми наложиш цензура

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.03.04 15:22

Каква цензура бе, нали ти триенето не го наричаш така?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 15:34

Да, бе - демократизация + интелектуализация = оровизъм.

Б/ч/д, мойте уважения, но не си ти човека, който ще ми казва къде и кфо да правя. Нали?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 15:38

Кфо сега - твърде бързо ли ти отговарям или рано сутрин по-бавно загряваш? Ти искаше да ме цензурираш, а аз ти обясних че най-много да ми изтриеш някой и друг постинг, но ако щеш да се скъсаш няма да можеш да ме цензурираш. Ей тфа е.

Ама ти я първо си пийни кафенцето, изчакай така десетина минутки пък после осмисляй тфа дет току-що прочете. :-D

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.03.04 15:52

Остава и най-после да дадеш своята дефиниция за цензура - така ще стане ясно какво си искал да кажеш. А знам, че ти няма да го направиш, за да може да извърташ нещата до последно. Никой обаче няма да се занимава с тебе.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: FatalException 
Дата:   07.03.04 16:01

Ясно е, че с теб ползваме различни дефиниции за цензура, но мойта е по-близо до обективаната истина. Да, формално погледнато може би дори една буквичка да се промени в един постинг тфа вече е цензура, но за да се твърди, че в дира имало цензура некси една буквичка не е достатъчна.

Но щом никой няма да се занимава с мен защо да се хабя да обяснявам? :-D

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.03.04 16:03

За да се изложиш по-добре. Затова е необходимо да си дадеш дефиницията.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   07.03.04 17:03
FatalException написа:

> Да, бе - демократизация + интелектуализация = оровизъм.
>
> Б/ч/д, мойте уважения, но не си ти човека, който ще ми казва
> къде и кфо да правя. Нали?

==================

А ти дори не се усещаш, че единствено това правиш:
ПОСТОЯННО ДА КАЗВАШ КАКВО НЕ ТРЯБФА ДА СЕ ПРАФИ ???!!!

б/ч/д

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   08.03.04 00:32
FatalException написа:

> А иначе кфо да ти кажа - колкото и да ви е мъчно - на теб и на
> Оро, но именно тфа е същността на демокрацията - мнението на
> всеки един от хората, които вие с Орчо наричате "стадо" е точно
> толкова важно, колкото е тфоето или неговото мнение.
>
> Но да оставим настрана политиката - все пак дир.беге не е
> държава, нито пък ти или Оро с вашите дребнави мрънканици
> можете да се сравнявате с хората, които са си дали живота в
> името на една истинска общочовешко значима кауза (тфа че изобщо
> ти хрумва да даваш пример с дисидентите - тфа ще да е пак някой
> от тфойте тъпи "майтапи", нали?). Форумите на дир бе ге са
> просто един продукт - една услуга, която всеки сам за себе си
> определя дали му върши работа и дали му харесва. Е, в този
> смисъл ако няколко хиляди души преценяват, че услугата "форуми"
> на дир бе ге е достатъчно добра и полезна за да я ползват, кфо
> значение има тфа, че на двама-трима или дори десетима души тази
> услуга не им харесвала? Ами никфо значение няма. Впрочем тфа е
> същото като телефоните Нокия или Уиндолса - нито Нокия са
> най-качествените телефони в света, нито Уиндолс е
> най-качествената операционна система. Но тфа съвсем определено
> не пречи Нокия да е най-продавания телефон във света, а Уиндолс
> - най-разпространената операционна система. А ти ми говори за
> качество и количество - кфо ли въобще ти разбира главата?
>
> Та така. И кфо - искаш по пет и дори по десет лева за тфой
> отговор? Аз лично и пет стотинки не давам за мнението ти :-D
=================

Абе Фатално изключение, ти на истина си нещо "фатално"........Фатално тъп и упорит........
Каква е тази твоя фатална УйндоЛс оперативна система - откъде я взе, че само ффффффффъфли ли фъфли постоянно. Я влез в час и прояви повече наличие на интелефт !!!

Оро и Офлайн се борят за спиране на ЦЕНЗУРАТА в дир-а и установяване на демократичен регламент за участие.
ТИ ЗА КАКВО СЕ БОРИШ - С 2 ДУМИ?

Нека да използувам случая да ти помогна малко да почнеш да разграничаваш "Що е ЦЕНЗУРА и що не е?"
Например д-нието по пътищата е базирано на маса пътни знаци. Така ли е?
Те регулират кое е РАЗРЕШЕНО и кое е ЗАБРАНЕНО. Но това не е извършено от еди-кой си тъпак или идиот а е базирано на дълъг човешки опит и има за цел максимално осигуряване на всички най-рационално и безопасно каране и д-ние на трафика. Само един пубер или пълен тъпак може да скочи и да се развика пред една затворена за влизане улица: "Ограничават ми правата. Това е ЦЕНЗУРА и не може да се търпи!"

Тук в клубовете също има трафик, нали ? При този трафик общо взето всеки "си кара колата" и няма проблеми и сблъсвания.....Но има една категория юзъри, които просто влизат в д-нието ЗА ДА СЕ СБЛЪСКВАТ С КОЛИТЕ НА ДРУГИТЕ и причиняват катастрофи и конфликти. това изглежда ги кефи......Говоря за упражняващите циничен и вулгарен език /на първо място хакера Пешо!/ нападащите, осъждащите, навлеците-гниди, които се лепват за някого и го апострофират за всяка думичка, като не му дават мира да се изказва свободно /твоята дейност в този форум тук!!!/
ТАЗИ ДЕЙНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧАВА И САНКЦИОНИРА И ЦЕНЗУРИРА. !!! Това е в интереса на всички, за протичане на интелигентно събеседване и съпоставяне на лични мнения и виждания на едно културно ниво.

КОГАТО ЦЕНЗУРИРАНЕТО ПОПАДНЕ В РЪЦЕТЕ НА ЕДИН ЛУМПЕН КАТО ТОЗИ ХАКЕР - ЗАПОЧВА обратното - МАСОВО ТРИЕНЕ НЕ НА ПРОСТОТИИ И ИДИОТЩИНИ - А НА ВСИЧКО УМНО, КРЕАТИВНО, ПОЗИТИВНО И РАЗУМНО......И НАСТЪПВА АНАРХИЯ И "ЦАРСТВОТО НА ПРОСТАКА"

ЗА ТОВА Е НЕОБХОДИМО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО НА ВСИЧКИ !!!

Но всички.....спят и си траят.....


А ти от кои си?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   09.03.04 18:40

Първо да чуем тфойта дефиниция.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   09.03.04 20:40

Моята е дадена отдавна. Ти си този, който твърди, че пипането на само едно съобщение не е цензура. Вече започваш да се оплиташ в собствените си "разсъждения".

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: simulacrum 
Дата:   24.03.04 11:49

абе пичове, вие сте луди :)))) май токущо станах фен на тоя форум, благодарение на една трева и случайно попадане на този разговор... wow!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   24.03.04 22:37

Welcome. Давай тогава!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: zlatev 
Дата:   02.04.04 00:58

А може би просто не им се занимава да опровергават нещо, което може би е единичен случай?!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   02.04.04 01:30

Имаш противоречие в изказването. Опровергава се нещо, което не е вярно, а ти сам казваш, че това може би е единичен случай, следователно, дори и да е така, то не може да се опровергава, защото е вярно.

Значи имаме или едното или другото.

Ако е нещо невярно, да го опровергаят.

Ако е единичен случай - да дадат обяснение защо той съществува.

Истината е, че не е само единичен случай, но аз единствен поставих въпроса сериозно. По-раноп имаше и други доста сериозни опити, но цензурата ги задуши и хората се отказаха. Надолу по темите пише много по тези въпроси. Ако трябва ще ти намеря по-конкретни линкове, макар, че прочитането на всичко ще те обогати доста със неща, които не занеш и не допускаш, че могат да съществуват.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: zlatev 
Дата:   06.04.04 01:43

А ако не е вярно, следва ли да се опровергава?
Не смяташ ли, че от администрацията на дир.бг може просто да не искат да се занимават с теб, тъй като са се убедили, че е безполезно?
А ако е вярно, но за цензурата и гоненията спрямо теб има основателна причина, следва ли да се опровергава?

Уточни семантично разликата между оспорване и опровергаване.

Аз досега не съм видял пряк ефект от действията на т.нар. хакер. Съответно аз приемам, че такъв не съществува до ЯСНО ДОКАЗВАНЕ на противното.

<i>Ако трябва ще ти намеря по-конкретни линкове, макар, че прочитането на всичко ще те обогати доста със неща, които не занеш и не допускаш, че могат да съществуват.</i>

ами по твоя преценка - ако сметнеш, че е необходимо - намери ми.
Само, че вече основно не разбирам:
1. След като си бил толкова популярен, колкото твърдиш (съответно същото и за Оро) ЗАЩО никой не те/ви е подкрепил ТОГАВА?
2. Ти собствено какво имаш против модераторите?
3. Бил ли си или не си бил модератор в clubs.dir.bg?

Запазвам си правото да не ти повярвам на твърденията.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   06.04.04 06:03

zlatev написа:

> А ако не е вярно, следва ли да се опровергава?

Да, точно в този случай се опровергава. Ти примерно казваш, че аз съм висок 3 метра и ако аз сметна, че това не е вярно, го опровергавам.

> Не смяташ ли, че от администрацията на дир.бг може просто да не
> искат да се занимават с теб, тъй като са се убедили, че е
> безполезно?

Зависи какво означава полезно и безполезно. Факт е, че те не могат да отговорят на поставените от мен въпроси, защото ще се самоуличат в безскрупулните произволия, които извършват и за които пишем ежедневно в този форум.

> А ако е вярно, но за цензурата и гоненията спрямо теб има
> основателна причина, следва ли да се опровергава?

Ако е вярно, тогава следва да се признае, че е така и да се дадат причините, поради които се извършват.

> Уточни семантично разликата между оспорване и опровергаване.

Този въпрос вече го разглеждахме по-рано с един друг участник. Оспорване има когато ти кажеш, че нещо, което аз твърдя, не е вярно. Оспорването е успешно, когато ме опровергаеш, т.е. когато докажеш, че аз не съм прав.

> Аз досега не съм видял пряк ефект от действията на т.нар.
> хакер. Съответно аз приемам, че такъв не съществува до ЯСНО
> ДОКАЗВАНЕ на противното.

Това си е твой избор, но ако той е погрешен, последствията са си за теб.

> <i>Ако трябва ще ти намеря по-конкретни линкове, макар, че
> прочитането на всичко ще те обогати доста със неща, които не
> занеш и не допускаш, че могат да съществуват.</i>
>
> ами по твоя преценка - ако сметнеш, че е необходимо - намери
> ми.

Аз не желая насила да ти вкарвам в главата нещо, което ти не си любознателен да научиш. Вече ти казах, доколкото си спомням, да прочетеш темите, които в заглавието си съдържат думата "хакер", да не говорим, че този, който иска да разбере истината, ще прочете всички теми в този форум.

> Само, че вече основно не разбирам:
> 1. След като си бил толкова популярен, колкото твърдиш
> (съответно същото и за Оро) ЗАЩО никой не те/ви е подкрепил
> ТОГАВА?

"Популярен" не означава "подкрепян". Имаше например един много популярен участник с ник "moderator", но и него малцина го подкрепяха, както и нас. Участникът предполагам, че е баннат от много отдавна, защото вече не се появява, нещо, което теоретически можеше да се случи и с нас и поне за мен то се е случило - виж темата за бановете ми по-долу. Просто обаче аз не съм кой да е, за да позволя да ме баннат успешно.

> 2. Ти собствено какво имаш против модераторите?

Аз не съм против модераторите по принцип. Аз самият съм модератор в тези форуми. Аз съм против определени модератори и администратори поради конкретни причини - действия или бездействия, извършени от тях.

> 3. Бил ли си или не си бил модератор в clubs.dir.bg?

Не искам да се повтарям. Виж по-долу следващия ред

> Запазвам си правото да не ти повярвам на твърденията.

При това положение аз си запазвам правото да не ти отговоря на всички въпроси. Виж по-горе предишния.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   06.04.04 13:05

zlatev написа:

> А ако не е вярно, следва ли да се опровергава?
> Не смяташ ли, че от администрацията на дир.бг може просто да не
> искат да се занимават с теб, тъй като са се убедили, че е
> безполезно?
................................
....................................
> Аз досега не съм видял пряк ефект от действията на т.нар.
> хакер. Съответно аз приемам, че такъв не съществува до ЯСНО
> ДОКАЗВАНЕ на противното.
....................
............................
> Само, че вече основно не разбирам:
> 1. След като си бил толкова популярен, колкото твърдиш
> (съответно същото и за Оро) ЗАЩО никой не те/ви е подкрепил
..........................
.............................

ОТГОВОР ТОЧКА ПО ТОЧКА:

1.Какво значи "искат-не искат" ?? Администраторите СА ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КОРЕКТНО И ПРИСТОЙНО И ПОЧТЕНО !!!
Какво значи администрацията на дир, бг са се убедили че е "безполезно"
Хей мухльо, това тук не е въпрос на "полезно" и "безполезно" а е въпрос на
ИМА ЛИ РЕГЛАМЕНТ ГАРАНТИРАЩ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАВА НА ВСЕКИ ЮЗЪР ДА ИЗКАЗВА СВОБОДНО МНЕНИЯ БЕЗ ДА БЪДЕ ТРИТ, КЛОНИРАН,
ПРЕСЛЕДВАН, И МАЛТРЕТИРАН или НЯМА......
ИМА ЛИ ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ В АДМИНИТЕ КЪМ ЮЗЪРИТЕ ?
ПЕЧАЛНИЯТ ОТГОВОР Е - НЯМА !!!

2.Какво още очакваш за да се убедиш че има хакер? В този форум бяха пуснати доста цитати от неговите издевателства,С ЦИТИРАНИ КЛУБОВЕ И ДАТИ НА ИЗЯВИ триене на теми и постинги със сериозно и качествено съдържание, клониране, заплахи, махане на моди без повод и причина изобщо дейност на олигофрен побеснял да налага простотията си.....БЕЗОГЛЕДНО, АРОГАНТНО И БРУТАЛНО.
Какво очакваш ти за да забележиш присъствието му в клубовете?
Да дойде и да ти бръкне в окото ли?

3.Популярността на един юзър СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ БРОЯ НА "ВИДЯЛИ" В СЪОТВЕТНАТА ГРАФА ЗА ВСЯКА ТЕМА. КОЛКО ДУШИ СА ВЛИЗАЛИ И ЧЕЛИ И ИЗКАЗВАЛИ ПО ЕДНА ТЕМА.
ОРО ПРЕДИ ДА БЪДЕ НАПАДНАТ И ТРИТ БЕЗОГЛЕДНО ИМАШЕ ДОСТА ТЕМИ м/у 5,000 И 8,000 ВИДЯЛИ. /броят се отварянията а не броя на хората - някои са влизали по няколко пъти/ И ТО В КЛУБОВЕ С НАЙ-РАЗЛИЧНА ТЕМАТИКА КАТО

РЕЛИГИЯ
ПСИХОЛОГИЯ
ПСИХОАНАЛИЗА
ПЪТУВАНИЯ
БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА
и мн.др.

КОМПЛЕКСАРА ПЕШО ПЕШЕВ ИМЕННО ТОВА ГО ВБЕСЯВА - ЧЕ НЯКОЙ СТАВА ПОПУЛЯРЕН.......И ПОЧВА С БАЛТИИТЕ....

Относно подкрепата на юзърите с/у хакера ........ЗА НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ТУК СЕ ДЕМОНСТРИРА РОБСКАТА БЪЛГАРИСТАНСКА ПСИХИКА.......само малцина и то твърде мижаво изразиха мнение и се завряха в черупките си.....

БЪЛГАРИНА ИМА МНОГО ДЪЛЪГ ПЪТ ДА ИЗВЪРВИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЕЦ И ДА СИ ОСЪЗНАЕ ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА СЪВРЕМЕНЕН ЧОВЕК - ЖИВЕЕЩ В ЕДНО ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО

ЗАЩОТО В БГ Е ДОСТИГНАЛ САМО ПОЛЪХА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЩЕ ОТНЕМЕ МНОГО ВРЕМЕ И УСИЛИЯ НА СИЛИТЕ ЗА КОИТО РАБОТЯТ И ОРО И ОФЛАЙН ДА СЕ УСТАНОВИ УКРЕПНЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И В ТАЗИ БИМБИНИСТАНСКА РОБСКА СТРАНА......


А ти кой беше и за какво се бориш/блееш ?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: zlatev 
Дата:   07.04.04 01:32

За "moderator"-a Елена знам... Ако с нея се сравнявате по популярност и твърдите, че тя е качествен участник във форумите на дир.бг няма за какво повече да говорим. Факт е, че точно в нейния случай аз единствен бях против това да й се наложи бан. И точно тогава бях застанал срещу цял форум и срещу модераторите му. И точно това е една от причините да предлагам ignore система в dir.bg. Всеки (трябва да) е свободен да избира какво да чете и какво да не чете.

<i>Ако е вярно, тогава следва да се признае, че е така и да се дадат причините, поради които се извършват.</i>
Мисля, че има няколко обяснения в clubs.dir.bg за които ти твърдиш, че са клевети. Но по собствената си дефиниция си ги оспорил, но не си ги опровергал.

<i>Аз не желая насила да ти вкарвам в главата нещо, което ти не си любознателен да научиш. Вече ти казах, доколкото си спомням, да прочетеш темите, които в заглавието си съдържат думата "хакер", да не говорим, че този, който иска да разбере истината, ще прочете всички теми в този форум</i>
Достатъчно любознателен съм, след като съм питал. Прочел съм темите в които има в заглавието хакер, но честно казано продължавам да не съм убеден.

Към Оро (т.нар вмчк - на коя пък църква е вмчк не е ясно, но както и да е)
<i>1.Какво значи "искат-не искат" ?? Администраторите СА ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КОРЕКТНО И ПРИСТОЙНО И ПОЧТЕНО !!!</i>
Не е работа на администраторите да опровергават неща писани за тях, някъде из интернет. Ако си уведомил собствениците на dir.bg и си аргументирал обвиненията си спрямо конкретни модератори, администратори, потребители и прочие и си получил отговор който не те задоволява, смят ти е ясно, че има и съдилища занимаващи се точно със защитата на човешките права.

Дефинирай КОРЕКТНО И ПРИСТОЙНО И ПОЧТЕНО относно работата и действията на:
1. Собствениците на clubs.dir.bg
2. Администраторите на clubs.dir.bg
3. Модераторите на отделните клубове на clubs.dir.bg

<i>Да дойде и да ти бръкне в окото ли?</i>
Може - аз съм му пуснал тема в clubs.dir.bg - ако иска да ме убеди, че съществува съм му казал какво да направи. То си е негова работа (в случай, че съществува) дали ще изтрие темата която съм пуснал за него.

Броя видяли дадена тема, съвсем не означава, че темата е качествена. За любопитство да си чувал? Една тема е качествена, когато има дискусия по проблемите, засегнати в нея. (това си е мое мнение, можете и да не се съгласявате с него)

ОПРЕДЕЛЕНИЯТА УПОТРЕБЕНИ СПРЯМО МЕН ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА ДА КОМЕНТИРАМ ПОДРОБНО. АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ОБСЪЖДАМЕ ТЕМАТА (КОЯ ТЕМА? - ВИЖ НАЙ ОТГОРЕ). НА ПРАВ ПЪТ СТЕ!

ВЪЗДЪРЖАЛ СЪМ СЕ ОТ ОБИДИ И СЪМ УПОТРЕБЯВАЛ ОБИДНИ ИЗРАЗИ, САМО СЛЕД КАТО ТАКИВА СА УПОТРЕБЕНИ СПРЯМО МЕН.

В КРАЙНА СМЕТКА ЗА НАБЛЮДАВАЩИЯ ОТСТРАНИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ КОЛКО ИМА ПОД ШАПКАТА.

НЕ Е ВАЖНО НА КОЛКО ГОДИНИ СИ, ВАЖНО Е КАКВО ГОВОРИШ И КАКВО КАЗВАШ.

НЯКОЙ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ НЯМАЛО ОБИДИ СПРЯМО МЕН ВЪВ ФОРУМА МУ... ДА, АМА - НЕ!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.04.04 10:57

zlatev написа:

> За "moderator"-a Елена знам... Ако с нея се сравнявате по
> популярност и твърдите, че тя е качествен участник във форумите
> на дир.бг няма за какво повече да говорим. Факт е, че точно в
> нейния случай аз единствен бях против това да й се наложи бан.
> И точно тогава бях застанал срещу цял форум и срещу
> модераторите му.

Аз също съм бил против банването на moderator. Значи ти не си бил единствен. Участникът не е нарушавал никакви правила. Освен това не само, че не е правил нищо лошо, но и беше забавно участието му. Няма качествен и некачествен участник по дефиниция, но ако има, аз на първо място ще сложа много други, например псуващите и т.н.

> <i>Ако е вярно, тогава следва да се признае, че е така и да се
> дадат причините, поради които се извършват.</i>

Ти дали не разбра още от предишния си постинг, че по този начин командите ти за форматиране на текста няма да проработят?

> Мисля, че има няколко обяснения в clubs.dir.bg за които ти
> твърдиш, че са клевети. Но по собствената си дефиниция си ги
> оспорил, но не си ги опровергал.

Има хора, които поради лошо възпитание или други причини, до последно ще отричат фактите, докато те не ги ударят по главата така, че да ги заболи. Тези винаги ще викат на бялото черно и обратно. Аз, каквото е трябвало съм опровергал, а кой как ще гледа фактите, си е негова работа.

> Достатъчно любознателен съм, след като съм питал. Прочел съм
> темите в които има в заглавието хакер, но честно казано
> продължавам да не съм убеден.

Ако горното е вярно и продължаваш да си любознателен, следващата стъпка е да прочетеш всички теми, в които се съдържа думата "хакер" не само в заглавието, а вероятно и да прочетеш всички теми във форума. Не забравяй, че и на нас никой не ни е дошъл на крака с доказателствата за хакера. Аз поне съм употребил доста умения, за да имам сега информация има ли го или го няма, дали той е администратор на дир.бг или не, кой е и за какво се бори и т.н. Не мисли, че всичко може да получиш наготово, още повече, че не те знам за какво се интересуваш от всичко това.

> Към Оро (т.нар вмчк - на коя пък църква е вмчк не е ясно, но
> както и да е)

Защо пък трябва да е към някого? Не може ли просто да си е вмчк?

> <i>1.Какво значи "искат-не искат" ?? Администраторите СА ДЛЪЖНИ
> ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КОРЕКТНО И ПРИСТОЙНО И ПОЧТЕНО !!!</i>
> Не е работа на администраторите да опровергават неща писани за
> тях, някъде из интернет.

Тяхна работа е дали им е работа. Скоро ще дойде времето да разберем и дали това място е просто "някъде из интернет" или е нещо повече.

> Ако си уведомил собствениците на
> dir.bg и си аргументирал обвиненията си спрямо конкретни
> модератори, администратори, потребители и прочие и си получил
> отговор който не те задоволява, смят ти е ясно, че има и
> съдилища занимаващи се точно със защитата на човешките права.

Той, Оро, е по-запознат с тези работи.

> Дефинирай КОРЕКТНО И ПРИСТОЙНО И ПОЧТЕНО относно работата и
> действията на:
> 1. Собствениците на clubs.dir.bg
> 2. Администраторите на clubs.dir.bg
> 3. Модераторите на отделните клубове на clubs.dir.bg

Всичко това е правено много пъти по темите във форума. Все пак не може всичко да ти се даде сдъвкано. На нас кой ни плаща, за да вършим тази общественополезна работа?

> <i>Да дойде и да ти бръкне в окото ли?</i>
> Може - аз съм му пуснал тема в clubs.dir.bg - ако иска да ме
> убеди, че съществува съм му казал какво да направи. То си е
> негова работа (в случай, че съществува) дали ще изтрие темата
> която съм пуснал за него.

Да, бе. И той точно на теб ще ти обърне някакво внимание! Ти какъв си тук? Да не би да искаш да се мериш по популярност с мен или Оро?
Ами да взема и аз така да застана и да кажа, ако има извънземни, да дойдат и да ми се обадят, ако искат да ме убедят в съществуването си.


> ОПРЕДЕЛЕНИЯТА УПОТРЕБЕНИ СПРЯМО МЕН ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ЩЕ СЕ
> ВЪЗДЪРЖА ДА КОМЕНТИРАМ ПОДРОБНО. АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ОБСЪЖДАМЕ
> ТЕМАТА (КОЯ ТЕМА? - ВИЖ НАЙ ОТГОРЕ). НА ПРАВ ПЪТ СТЕ!

Ако говориш в множествено число, значи включваш и мен. Тогава излиза, че ти си този, който употребява необосновани обвинения, тъй като аз не съм ти давал определения този път.

>
> НЯКОЙ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ НЯМАЛО ОБИДИ СПРЯМО МЕН ВЪВ ФОРУМА МУ... ДА,
> АМА - НЕ!

Аз такива не съм употребявал във форума ми. За останалите участници, всеки си носи отговорност за постингите. Ако в моя форум считаш, че някой те е обидил, може да се обърнеш към модератора, в случай, че желаеш да се предприеме нещо срещу участника.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: zlatev 
Дата:   07.04.04 18:42

Всичко това е правено много пъти по темите във форума. Все пак не може всичко да ти се даде сдъвкано. На нас кой ни плаща, за да вършим тази общественополезна работа?

Хах - ти сега комерсиален ще се изкараш? Извинявай, явно съм сбъркал форума... Изплъзваш се като йезуит на всяко конкретно питане.
Ако имаше конкретна информация във форума ти синтезирана в няколко теми, можеше и да ти повярвам. Но извинявай, как ме виждаш да се заровя да чета всяко нещо което си решил, че следва да се пусне във форума ти? На мен също не ми плащат да чета форума ти :)

Ако говориш в множествено число, значи включваш и мен. Тогава излиза, че ти си този, който употребява необосновани обвинения, тъй като аз не съм ти давал определения този път.
Този път - не, но си го правил и преди. Употребил съм множествено число, защото ти ме уверяваше, че в твоя форум, няма да съм обект на обиди...

Да, бе. И той точно на теб ще ти обърне някакво внимание! Ти какъв си тук? Да не би да искаш да се мериш по популярност с мен или Оро?
Ами да взема и аз така да застана и да кажа, ако има извънземни, да дойдат и да ми се обадят, ако искат да ме убедят в съществуването си


А ти какъв си?! Аз съм си просто потребител на clubs.dir.bg. В определени клубове съм доста популярен, щом се е забелязала липсата ми, или пък се приветства появата ми. Още повече, че не съм тук за да се сравнявам с вас. Просто и аз се опитвам да реша някои проблеми на clubs.dir.bg, но просто имам друг подход към същите тези проблеми.

Аз такива не съм употребявал във форума ми. За останалите участници, всеки си носи отговорност за постингите. Ако в моя форум считаш, че някой те е обидил, може да се обърнеш към модератора, в случай, че желаеш да се предприеме нещо срещу участника
Да бе... А ако модераторът толерира изказванията на съответния участник?!
Нали ти си модератора?
Нищо не искам да предприемаш срещу Оро... Той явно така си пише.
Мога да му намирам почти всички мнения, като пусна търсене по ключова дума "пръдльо".. Доста е "удобно" :D LOL

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: zlatev 
Дата:   07.04.04 18:43

И хайде обединете се с Оро и осъдете clubs.dir.bg, щом твърденията ви не са безпочвени

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.04.04 23:02

Още малко ще ни предложиш и abettor за адвокат.
А ти безплатен сеир ли искаш да гледаш?

zlatev написа:

> И хайде обединете се с Оро и осъдете clubs.dir.bg, щом
> твърденията ви не са безпочвени

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   07.04.04 23:53

zlatev написа:

> Хах - ти сега комерсиален ще се изкараш? Извинявай, явно съм
> сбъркал форума... Изплъзваш се като йезуит на всяко конкретно
> питане.
> Ако имаше конкретна информация във форума ти синтезирана в
> няколко теми, можеше и да ти повярвам. Но извинявай, как ме
> виждаш да се заровя да чета всяко нещо което си решил, че
> следва да се пусне във форума ти? На мен също не ми плащат да
> чета форума ти :)

Никой не те кара насила. Ти сам беше този, който прояви интерес и любознателност. Това е като с ученето. В крайна сметка ти си този, който трябва да се постарае. Колкото и частни учители да си наемеш, те не могат насила да ти вкарат акъл в главата. А ти даже и не искаш да плащаш. Ако не искаш да вярваш - твоя си работа. Всеки е в правото си да поддържа у себе си заблуда до момента, когато този факт му направи лоша услуга на самия него.
А, и също, това твоето не беше питане, а ти искаше да съм дефинирал някакви си неща. За какво и за кого да го правя. Вместо да цениш това, което съм направил дотук, ти поставяш някакви си нови искания. Не става така.


> Този път - не, но си го правил и преди. Употребил съм
> множествено число, защото ти ме уверяваше, че в твоя форум,
> няма да съм обект на обиди...

Тук не съм го правил. И най-много да съм казал, че от моя страна няма да си обект на обиди тук. А и освен това като модератор на форума казах, че и от други няма да си. Вярно ли е?

> А ти какъв си?!

Явно съм един от най-популярните участници с влияние, за да се занимават с мен толкова настойчиво, че даже и хакера.

> Аз съм си просто потребител на clubs.dir.bg. В
> определени клубове съм доста популярен, щом се е забелязала
> липсата ми, или пък се приветства появата ми. Още повече, че не
> съм тук за да се сравнявам с вас. Просто и аз се опитвам да
> реша някои проблеми на clubs.dir.bg, но просто имам друг подход
> към същите тези проблеми.

Точно така. Значи не може да очакваш хакера или някой друг да ти обърне внимание на този етап. Относно подходите, може да има и други подходи, но моят аз го считам за доста добър и той рано или късно ще даде резултат такъв, какъвто трябва. Докато ти с хакера никога няма да се пребориш, най-много да станеш дружка с него. Което е против принципите ни тук.

> Да бе... А ако модераторът толерира изказванията на съответния
> участник?!

Тук няма такова положение. Това да не ти е дирника?

> Нали ти си модератора?

Да.

> Нищо не искам да предприемаш срещу Оро... Той явно така си
> пише.

Добре.

> Мога да му намирам почти всички мнения, като пусна търсене по
> ключова дума "пръдльо".. Доста е "удобно" :D LOL

хахаха :lol:

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   18.04.04 12:58

Разбира се, вече никой не се съмнява, че всичко тук е вярно. Сега проблемът вече е в пословичната търпимост на робския български народ, който никога не се е бунтувал срещу управниците си и затова винаги е лазел на 4 крака.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   30.06.04 19:37

Един педал рядко отрича и оспорва, че е педал, когато му кажат, че е педераст.

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   30.06.04 20:30Offline написа:

> Един педал рядко отрича и оспорва, че е педал, когато му кажат,
> че е педераст.

Същото важи за мафиотите-мутри. Те едва ли наричат себе си с тези епитети....Напротив - поради натрупаните "мръсни пари" и връзки с мощни правителствени личности и минстерства те се смятат за "вездесъщи" и "винаги правоимащи" но.........снимките на някои от тези "неуязвими за закона" бабаити се появяват редовно в страниците на вестниците като.......застреляни посред бял ден......ха-ха-ха. Значи все пак - и те не са безсмъртни въпреки бабаитлъка си.....

Жалко, че това не се случва по-често.......

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004