politika.edno.info

В момента може само да четете - версията на форума е много стара и поради обновяване на версията на PHP вече не функционира. Ползвайте форумите на forum.edno.info.
Коментари

 Нова тема  |  Начало  |  Към тази тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 
Автор: Offline 
Дата:   22.03.04 08:53

За такива груби провинения, каквито са тези на хакера в дир.бг, освен че се влиза в затвор за дълго, има и едно още по-тежко наказание - забрана да се доближават до компютър. Забраната може да трае 5-10 години, а може и да си е завинаги. Ако по време на тази забрана го хванат хакера на компютър, наказанието вече е още по-тежко и е пак свързано с лишаване от свобода.

Аз смятам, че у нас най-после трябва да се започне да се наказват хакерите поне със забраната за ползване на компютър! И задължително трябва да има строги наказания за неспазването й!

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   22.03.04 11:01

Най-кратката и ефективна процедура по български е:

1.Идентифициране на хакер/и и "предварително съветване" /т.е. хвърляне на як бой....../
2.При продължаване на дейността му/им повторно залавяне и отрязване на едното ухо напр.
3.Ако продължи да трие и клонира пак........ЗАЛАВЯНЕ И ОТРЯЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРЪСТИ НА ДВЕТЕ РЪЦЕ...........да хакерясва с.....носа си ако може.....

/има гладни цигани, които могат по поръчка да извършат "съветванията" за дребни пари...../Та: - КОЙ ЩЕ ИДЕНТИФИЦИРА хакер ПЕШО СТОЯНОВ С АДРЕС И МЕСТОРАБОТА ???


Отговор на това съобщение
 
 
Автор: Offline 
Дата:   22.03.04 21:59

Ето и цензурирания постинг от 29.12.2003, когато въпроса се обсъждаше предишния път. Мнението ми по-долу е непроменено:


Абсолютно съм съгласен, че времето на предупрежденията отдавна мина. Тоя боклук отдавна прекали и мина всякакви граници, освен това прави едно и също от много месеци и много пъти е предупреждаван и става все по-нагъл. Трябва да го ударим веднъж, и то така, че да го боли много и да го помни дълго. Наказанието трябва да бъде тежко - толкова тежко, че този идиот никога повече да не си помисли да хаква. Е, ако това му е работата и той друго не може да прави - съжалявам, ще остане безработен. Но важното е да направим така, че той повече никога да няма желание да хаква. Той вече си го изпроси. Сега ние сме на ход и не трябва да се отказваме, защото ако го зарежем сега, утре той пак ще продължава да го прави. Е, имаме ли списък с хората, които му имат зъб и имат да му връщат? Колко са?


Относно идентифицирането на хакера - това могат да бъдат тези, които са убедени в това, че той върши много зли неща и че трябва да бъде наказан за това. За съжаление познавам хора, които лесно се отмятат от думите си, иначе досега да сме го хванали. Но и се питам кой щеше да свърши втората част от работата, след като не са много тези, които смятат, че всяко зло трябва да бъде наказано?

Отговор на това съобщение
 
 
Автор:  
Дата:   18.04.04 12:56

Хакерът има способността да пише така, че да няма нито една правилно написана българска дума и след това не могат да го съдят за отправяне на заплахи.

Отговор на това съобщение
 Списък с форуми  |  Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 


 Списък с форуми 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.


НАЧАЛНА СТРАНИЦА

FORUMS' PAGE VIEWS SINCE 22-JAN-2004